Hus med flere terrasser og en fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
Riskrogen 18, Bjerregård - Søg på husnr. B2856

Dette herlige feriehus ligger helt uforstyrret på en pragtfuld kuperet naturgrund. Huset er omgivet af terrasser og lige meget om du opholder dig her eller i indendøre, så har du en fantastisk og enestående smuk udsigt over området. Vejen til stranden er kort og ideel, når hunden er med på ferie.

Ideelt feriehus til naturelskere og hundevenner – tæt på Vesterhavet og med enestående beliggenhed ud til fredet hedeareal

Dette feriehus tilbyder en fantastisk beliggenhed lige ud til vestjyske hede med lyng, klitter og marehalm, hvor du kan tage hundene med på en skøn lang vandretur og gå på opdagelse i naturen og dens dyreliv. Og når heden er blevet udforsket tilstrækkeligt kan I vende snuden mod vest og begive jer hjemad langs stranden, hvor havet sørger for et skatkammer af muslinger, flot slebne sten og ravklumper. Hundene vil elske at springe i bølgerne og træne apportering og efter et par timer i den friske havluft er også de klar til en slapper på terrassen.

Morgenkaffe, frokost eller grill til aften – her er terrasser til ethvert måltid

Huset er omgivet af terrasser og alle måltider kan således nydes ude, lige meget hvor på himlen solen står. I kan med andre ord følge med solen fra opgangen i øst til nedgangen i vest over klitterne. Liggestolene står selvfølgelig også klar til en doven eftermiddag med solbadning og en god bog eller til en velfortjent lur efter en fantastisk vandretur.

Udsigt så langt øjet rækker – også inde fra stuen!

Med så skønne udenomsarealer kan huset let glide i baggrunden. Men det er der absolut ingen grund til! I stuen sørger de store vinduespartier nemlig for en fantastisk udsigt og ikke mindst et dejligt lysindfald. Stuen byder i øvrigt på rigeligt med siddepladser både i den hyggelige spisekrog i sofaerne, der giver mulighed for at dase foran en knistrende brændeovn, mens mørket falder på udenfor.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2008 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...