6 personers feriehus i Bjerregård med kun 250 meter til stranden

3
icon
icon
icon
2458
Bjerregårdsvej 295, Bjerregård - Søg på husnr. B2826

Dette dejlige feriehus på Bjerregårdsvej 295 i Bjerregård er med sin renovering i år 2017 et rigtig hyggeligt og lyst indrettet hus. Det har en utrolig attraktiv beliggenhed med kun 250 meter til stranden. I har derfor rig mulighed for lange gåture langs vandkanten. Her er jeres hunde også meget velkomne! Feriehuset rummer nemlig plads til 2 hunde.  

Saml familien foran brændeovnen og nyd hinandens samvær

Feriehusets køkken og stue er samlet i et stort rum, som fungerer som husets hjerte. Her kan I samle hele familien til hyggelige stunder med fælles madlavning, kortspil eller hvad I ellers lyster. I husets hjerte findes også en dejlig brændeovn, som kan give jer varmen på en kølig dag.

Feriehuset gennemgik en renovering i år 2017, hvilket betyder, at I kommer til at bo i et moderne hus med en dejlig lys indretning. De lyse farver skaber mere luft i huset, og det vil give jer en følelse af rummelighed og plads. Huset rummer plads til 6 personer, samt 2 hunde.

Lækker terrasse og stranden et stenkast væk

I kan også nyde feriehusets lækre terrasse, som både er overdækket og afskærmet, så I rigtig kan slappe af uden forstyrrelser. Terrassen har mange hyggelige kroge og lækre loungemøbler, hvor I kan lægge jer i en liggestol og mærke solens stråler i ansigtet.

Til børnene er der sandkasse og gyngestativ.

Med feriehusets gode placering kan I også gå små 250 meter og ramme stranden – her kan I rigtig nyde den skønne, vestjyske natur samtidig med lyden af Vesterhavets brusen. Tag endelig jeres hunde med og lad dem bruge noget energi langs strandkanten.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.338
Renoveret / Byggeår:2017 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...