Dejligt feriehus med gode terrasser, spa og sauna, tæt på havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 322, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2661
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.

Feriehuset ligger på en kuperet naturgrund i et dejligt roligt område med flot natur, ikke langt fra Vesterhavet. Feriehuset er rummeligt og godt indrettet og på de to gode terrasser vil I kunne sidde i læ og ly, så vejret ikke spiller nogen rolle for de hyggelige dage og grillaftener i det fri.

Hyggeligt feriehus med brændeovn

Dette feriehus har en rigtig god beliggenhed på en kuperet naturgrund i det flotte område, Bjerregård, som kendetegnes ved klitlandskabet og den korte afstand til Vesterhavet, som sikkert vil være målet for mange af jeres udflugter og gåture under ferien, da både hunde, børn og barnlige sjæle kan boltre sig her.

Feriehuset fremstår lyst og rummeligt, så I alle kan være samlet i den hyggelige stue med brændeovn, hvorfra der også er helt åbent til det flotte køkken, så “kokken” også kan være med i fællesskabet, når måltiderne forberedes.

På de køligere dage indbyder sofahjørnet til indendørs hygge, evt. med en god bog foran den knitrende ild i brændeovnen.

Derudover er indretningen og faciliteterne god og gennemtænkt, så I har det bedste grundlag for en vellykket ferie.

Gode læfyldte terrasser til dejlige solskinsdage og hyggelige grillaftener

Feriehuset har to skønne terrasser med gode læforhold, så I stortset altid vil kunne sidde ude og nyde omgivelserne og den friske luft. Da den ene terrasse er sydvestvendt, vil I her kunne nyde solen langt det meste af dagen og hen på aftenen, for til sidst at slutte dagen af med en hyggelig grillaften. Og den anden terrasse har et praktisk halvtag, så I her kan søge i skygge fra middagssolen eller i ly, hvis der skulle komme en lille byge.

Ferie med wellness og afslapning i eget spabad og egen sauna

Feriehusets flotte og rummelige badeværelse tilbyder nærmest en lille wellness-afdeling med både sauna og spabad, hvor I rigtig kan forkæle jer selv med afslapning til både krop og sjæl. Så tænd et par stearin lys, åben en god flaske vin og sæt jer godt til rette, så hverdagens spændinger forlader kroppen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...