Skønt sommerhus med masser af luksus

4
7158
Bjerregårdsvej 310, Bjerregård - Søg på husnr. B2414

Fantastisk dejligt sommerhus med førsteklasses beliggenhed direkte op af stort fredet hedeområde. Huset er tilbyder masser af komfort og luksus. Fra stue og terrasse kan du nyde den smukke udsigt over det uberørte landskab.

Luksus for alle pengene

Dette dejlige sommerhus byder på luksus og komfort og en enestående god beliggenhed. Huset er indrettet med 4 gode soveværelser, med i alt 8 sovepladser. Alle værelser har boksmadrasser og skabsplads. Det flotte køkken står i åben forbindelse med stuen. Loftet er åbent til kip, hvilket giver en dejlig rummelig fornemmelse. Fra stuen og spisestuen er der smuk udsigt til de store hedearealer og klitterne. Stue, alrum og køkken er indrettet med klinkegulve med gulvvarme. Huset har 2 badeværelser. Et stort og luksuriøst indrettet bad med bruseniche, boblebad, sauna og gulvvarme, samt et mindre badeværelse med gulvvarme og bruser.

Skønt beliggende sommerhus

Et virkeligt flot og velholdt sommerhus med enestående beliggenhed direkte op af stort fredet hede område. Huset ligger helt uforstyrret for enden af en lille stikvej, kun 500 meter fra stranden og i gåafstand fra købmand. På den delvist overdækkede terrasse kan du i fred og ro nyde den storslåede udsigt over området. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der sandkasse og gynge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...