Velplejet sommerhus med sauna i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 300, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2395
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt feriehus med sauna, spa og en skøn brændeovn. Der er en dejlig stue med loft til kip, alkove og store vinduespartier. Sommerhuset er fredeligt beliggende i et lettere kuperet klitområde i Bjerregård. Herfra har I hverken langt til Vesterhavet eller den lokale købmand.

Lyst, praktisk og hyggeligt

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 300 kan huse op mod seks feriegæster, der kan nyde ferien i gode omgivelser. Lysindfaldet og de store vinduespartier i opholdsstuen giver sommerhuset et helt særligt præg af at være midt i naturen. Her kan I alle samles til hyggelige spilleaftner i sofaen, og på de køligere aftner, kan I tænde op i brændeovnen for at gøre det ekstra hyggeligt. Her er endda en alkove, hvis man får brug for et hvil midt på dagen, mens der bages eller forberedes aftensmad i køkkenet. Måske I skal samles omkring spisebordet med tapas og god vin?

Det rummelige badeværelse har både sauna og spa. Her kan I slappe af og blive varmet igennem efter en lang tur i naturen. Således kan I sove rigtigt godt i et af de tre soveværelser med dobbeltsenge – Vesterhavsluften gør noget ekstra godt for nattesøvnen.

Fredelig naturgrund og spændende udflugter

På terrassen kan I sætte jer godt til rette og nyde roen. Feriehuset er nemlig beliggende på en naturgrund i det attraktive Bjerregård, tæt på fredede hedearealer og Vesterhavet. På terrassen, der er delvist overdækket, kan I altid finde et hyggeligt spot til morgenkaffen eller frokost i skyggen. Havemøblerne venter blot på jer, og mens der slappes af på terrassen, kan børnene lege under opsyn på gyngerne eller bygge sandslotte i sandkassen.

Vesterhavet ligger cirka 500 meter herfra, ligesom den lokale købmand kan nås på få minutter. Området er fyldt af gode stisystemer, og derfor er det oplagt at medbringe eller leje cykler. Dernæst er en tur til Hvide Sande for at fiske eller besøge en af byens mange restauranter også et must.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2395

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches in den Dünen gelegenes Haus, mit Randlage und kurzem Weg zur Dünen und Heidelandschaft

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus wirkt sofort sehr freundlich. Es ist sehr hell und wir haben uns auch bei Regenwetter sehr wohl gefühlt. Die vielen Gartentische und Stühle fanden wir ausgesprochen einladend, super bei warmem Wetter! Die Kinder haben sofort den Kriechboden für sich entdeckt und und waren begeistert von ihrem eigenen Reich.
Der Wohnbereich mit dem Kaminofen ist sehr gemütlich. Nur Besteck und Geschirr sind ziemlich zusammengewürfelt aber das hat dem Gesamteindruck nicht wirklich geschadet.
Auch die geschützte Lage hat uns sehr gut gefallen. Wir haben auf jeden Fall vor noch mal wieder zu kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Haus mit viel Platz und allem, was man braucht. Sauna und Whirlpool eignen sich super für entspannte Abende.
Auch um das Haus gibt es viel Platz für Kinder. Die Sitzmöglichkeiten draußen sind sehr groß!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...