Feriehus med lukket terrasse, brændeovn og varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 415, Bjerregård - Søg på husnr. B2394

Hyggeligt feriehus på Holmsland Klit – tæt på Vesterhavet. Det er velholdt og indbydende, og danner således gode rammer om en skøn ferie med masser af frisk luft og ro. Der er en god lukket terrasse, hvilket er perfekt, hvis du har hund. Og indenfor har du både brændeovn og varmepumpe.

Et godt feriehus med en indbydende lukket terrasse mod vest

I dette feriehus i Bjerregård kun få minutters gang fra Vesterhavet, er rammerne tilstede for at få en skøn ferie med leg og gåture på stranden – hele året rundt.

Der er plads til 8 personer, fordelt på 4 fine værelser, hvor alle sengene er elevationssenge. Her er to badeværelser samt en hyggelig stue, hvor du kan nyde den gode udsigt mod klitlandskabet mod vest. Har du mindre børn og hund med, er den lukkede terrasse et hit. Og da den er delvist overdækket, vil du sikkert bruge den til de hyggelige grillaftener i de lune måneder.

Hyggeligt med en brændeovn og godt med en varmepumpe

En ægte ferie med børn og hund på den jyske vestkyst, indeholder gode traveture langs det storslåede Vesterhav. Og lige meget hvilken årstid det er, så er oplevelsen altid unik. Derefter kan du vende tilbage til feriehuset, tænde op i brændeovnen og nyde lidt varmt at drikke med god hyggemusik i baggrunden – bedre kur mod stress fra hverdagen findes ikke. Derudover er feriehuset også udstyret med en energibesparende varmepumpe.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.244
Renoveret / Byggeår:2015 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...