Hus med varmepumpe og lukket terrasse. Hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Drewsensvej 5, Bjerregård - Søg på husnr. B2327

Et godt, indbydende og velholdt feriehus til 6 pers. i Bjerregård. Huset er veludstyret og er b.la. med varmepumpe, lukket terrasse og har et praktisk og rengøringsvenligt trælaminatgulv. Et godt hus til en mindre familie med mindre børn eller til et par med hund.

Et velholdt feriehus med varmepumpe og lukket terrasse

Et velholdt feriehus i Bjerregård som også er veludstyret. Der er sauna og en god spa, der er praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve, og så er der en varmepumpe. Der er kun ca. 10 minutters gang til Vesterhavet, som er et vidunderligt sted at trave hver dag, året rundt. Og har man børn eller hund med, gør det kun oplevelsen bedre – og intet er bedre end derefter at nyde brændeovnens flammer og varme og en kop varm kakao.

Børn, voksne og hund vil nyde udendørslivet med en skøn lukket terrasse

Der er flere terrasser til dette feriehus. Mod nord, ved indgangspartiet, er der en mindre terrasse. Her kan man nyde sin morgenkaffe. Mod syd er der en fantastisk terrasse, som både er lukket, delvist afskærmet og delvis overdækket. Så den kan bruges det meste af dagen, samt til de hyggelige grillaftener. Har man børn eller hund med, er den særligt velegnet. Der er et stort redskabsskur, hvis man har cykler med hjemmefra, og til børnene er der på naturgrunden både gynge og sandkasse.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.384
Renoveret / Byggeår:2015 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...