Hyggeligt sommerhus med skøn terrasse, hund velkommen

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2136
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og meget velholdt sommerhus med en helt uforstyrret beliggenhed for enden af en lille stikvej. På den naturligt afskærmede og delvist overdækkede terrasse, kan du i fred og ro nyde den friske luft. I huset er der gratis trådløst internet. Iddelt til familier med børn og hund(e).

Velholdt sommerhus med internet

Skønt beliggende sommerhus på stor naturgrund. Huset er løbende blevet renoveret, senest i 2010. Det er lyst og venligt indrettet med lyse trægulve over alt i stue og værelse. Der er 3 soveværelser, et med dobbeltseng, et med 2 enkelt senge og det sidste 1 enkelt seng. Alle værelser er hyggelige og har lyse trævægge og hvidmalede trælofter. Badeværelset er rigtigt dejligt med brusekabine og gulvvarme. Køkkenet, de står i åben forbindelse med stuen, er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. I den hyggelige stue finder du brændeovn, fladskærm og DVD. Der er gratis trådløst internet i huset.

Dejlig terrasse

Der er terrasse mod øst, mod syd og mod vest, hvilket giver mulighed for at opholde sig udenfor det meste af dagen. Den delvist overdækkede terrasse mod vest er ideel til hyggelige grillaftener. Herfra er der skøn udsigt og en dejlig gårtur igennem klitlandskabet til strand og hav.

Ideelt sommerhus for familier med hund.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2136

D.
sagde , Danmark

Virkelig hyggeligt sommerhus, allerede fra du træder ind af døren spreder sommerhus stemningen sig. Virkelig rent og pænt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...