Skønt sommerhus med dejlig lukket terrasse og carport

4
icon
icon
icon
icon
Julianevej 20, Bjerregård - Søg på husnr. B2008

Et dejligt og velholdt sommerhus med carport, godt beliggende på en 1.299 m2 stor naturgrund. De fantastiske terrasser rundt om hele huset giver rig mulighed for at opholde sig udendørs det meste af sommeren. Huset er smagfuldt møbleret, og fremstår lyst, venligt og indbydende.

Sommerhus med flotte terrasser

Er på ingen måde en overdrivelse. Mod øst er der en god delvist afdækket og flisebelagt terrasse, ideel i formiddagstimerne eller når vinden kommer fra vest. Denne terrasse forbinder også carport, den flotte indkørsel og indgangen til huset. Mod nord er der endnu en flisebelagt og helt åben terrasse. Mod syd og mod vest er der en stor og helt lukket træ terrasse, som giver både læ og ro fra omverdenen. Derudover er der en hyggelig udendørs pejs og matchende stenbord. Alt er flot og gennemført og af høj kvalitet.

Dejligt sommerhus

Indvendigt er sommerhuset også renoveret og løbende vedligeholdt. Alle rum er lyse og indbydende. Der er lyse trævægge og lofter, lyse trægulve i alle rum, bortset fra entre, badeværelser og køkken. Den gode entre er rummelig og har en smart opbevaring af fodtøj. Der er 2 badeværelser, ét med spa, sauna, bruseniche og gulvvarme. Det andet har toilet, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme. Der er 3 soveværelser, 2 med dobbeltseng, og det sidste værelse med 2 enkelt senge. Derudover er der en madras på hemsen. Køkken og stue går ud i et. Køkkenet har vinylgulv og der er opvaskemaskine, fryser på 45 L og mikroovn. Den dejlige og hyggelige stue har loft til kip, en god og velplaceret brændeovn, store vinduespartier, terrasseudgang mod syd, mod vest og mod nord. Der er en fladskærm på væggen, DVD og gratis trådløst internet. Derudover er der en energibesparende varmepumpe, som kan bruges som Aircondition på varme dage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.299
Renoveret / Byggeår:2005 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...