Lystfiskervenligt sommerhus i Bjerregård

3.5
2308
Arvidvej 118, Bjerregård - Søg på husnr. A1832

Hyggeligt og velholdt sommerhus, roligt beliggende på en lille stikvej. Huset er pænt og velindrettet og har en rigtig skøn, afskærmet og delvist overdækket terrasse – perfekt til lange dovne feriedage, en hyggelig grillaften, eller bare en kop kaffe og en god bog.

Tæt på Vesterhavet

Dette sommerhus har plads til 6 personer og er beliggende på en 1.200 m2 stor naturgrund tæt på Vesterhavet. Der er 3 soveværelser, alle med trægulv. 2 af værelserne har 2 enkeltsenge og det sidste har en dobbeltseng. Stuen har udsigt mod vest, der er en brændeovn, et fladskærms-TV og gratis trådløst internet. I køkkenet er der opvaskemaskine samt en fryser på 80 liter. På badeværelset finder I en hjørnespa, bruseniche samt vaskemaskine og her er naturligvis gulvvarme.

Gode terrasser

Der er 2 rigtig gode terrasser, én mod øst og én mod vest. Terrassen mod øst er ideel om morgenen og om formiddagen eller hvis der er meget vind fra vest. Den er delvis afskærmet og næsten helt lukket. Terrassen mod vest er helt lukket og delvist overdækket.

Er du lystfisker…

… er dette hus lige noget for dig. Området omkring Bjerregård og især omkring Hvide Sande er perfekt for lystfiskere. Fiskeri ved Ringkøbing Fjord, slusen i Hvide Sande eller direkte i Vesterhavet – mulighederne er mange. Derudover er der også gode muligheder for lange traveture, f.eks. i det nærtliggende fredede hedeareal eller langs det brusende Vesterhav.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.200
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...