8-personers sommerhus på Rømø med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Klyden 12, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87077
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Klyden 12 i Langdal på Rømø ligger dette børnevenlige sommerhus med plads til 8 personer. På sommerhusets naturgrund er der både sandkasse, gyngestativ og trampolin, som er et absolut hit for familiens yngste. Desuden byder sommerhuset på masser af afslapning på badeværelset, hvor I både finder spabad og sauna. Det er tilladt at medbringe op til 2 hunde i sommerhuset, så jeres firbenede venner kan nyde ferien med jer.

Sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

Sommerhuset til 8 personer er praktisk indrettet med 4 gode soveværelser, 1 badeværelse samt et gæstetoilet. På 2 af sommerhusets værelser finder I dobbeltsenge, mens der på et tredje værelse er 2 enkeltsenge. På det sidste værelse er der en køjeseng, som børnene uden tvivl vil elske.

På sommmerhusets badeværelse med gulvvarme er der lagt op til afslapning og velvære. Her har I nemlig jeres egen lille wellnessafdeling med både spabad og sauna. Det er helt perfekt efter en oplevelsesrig feriedag på den naturskønne ø. Derudover er der både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Som et ekstra plus har feriehuset et gæstetoilet, så køen til tandbørstningen ikke bliver alt for lang.

Sommerhusets køkken og spiseplads ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der er en hyggelig brændeovn, der sætter prikken over i’et til feriestemningen. Her kan I samles til et spil kort, inden sengen kalder. Desuden er der en varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte.

Fin naturgrund med plads til afslapning og leg 

Rundt om feriehuset har I flere gode terrasser, så I kan sætte jer, hvor vejret er bedst. Her kan I nyde eftermiddagskaffen eller et glas vin, mens børnene leger på naturgrunden. Der er både sandkasse, gyngestativ og trampolin, så de har masser af mulighed for at underholde sig selv med sjov og leg.

Feriedagen kan afsluttes på terrassen med en god bøf fra grillen, mens morgendagens ferieaktiviter planlægges.

Aktiviteter for hele familien

På Rømø er der et bredt udvalg af aktiviter for hele familien. I kommer ikke uden om en tur til Lakolk Strand, som absolut er et besøg værd. Her kan I for eksempel køre med bilen på stranden, flyve med drager eller tage en dukkert i vandet.

I kan også tage en tur til Rømø Lege- og Labyrintpark, som er en sjov familiepark med mange aktiviteter.

Derudover kan I naturligvis også tage en tur til fastlandet og besøge Ribe eller Tønder, som byder på et udvalg af butikker og spisesteder for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87077

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön und ruhig gelegenes Ferienhaus. Die Einrichtung ist gemütlich und zweckmäßig, auch wenn sie teilweise nicht dem neusten Stand entspricht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus das alles hat was es braucht. Super bequeme Betten, toll ausgestattete Küche und draußen ein toller spielbereich für die Kids.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 2.500
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...