Attraktivt feriehus til 6 personer og 2 hunde på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Præstekraven 11, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87028
6 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende midt i landlige og naturskønne omgivelser på Rømø, venter dette feriehus på Præstekraven 11 på at byde jer indenfor til en ferie i afslapningens tegn. Feriehusets uderum byder på en fantastisk terrasse med havemøbler og en skøn udespa, hvor I kan læne jer tilbage og komme helt ned i gear. Har I elbil, har I også her mulighed for at oplade bilen direkte ved feriehuset. Medbring selv kabel hertil. Det rummelige feriehus byder plads til 6 personer – og jeres 2 hunde er her også mere end velkomne!

Lys og let indretning – med højt til loftet

Sommerhuset er indrettet i lyse nuancer og har højt til loftet. De mange store vinduer giver et fantastisk lysindfald og skaber en ro, som I vil mærke med det samme, I træder indenfor døren. Hjertet i sommerhuset er det store fællesrum med et veludstyret køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse til spisepladsen samt stuen. Brændeovnens centrale placering midt i rummet sørger for god varmefordeling, og den behagelige knitren fra ovnen er med til at skabe hygge på de kølige aftener.

Sommerhuset råder udover brændeovnen også over en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.

I soveafdelingen får I 3 soveværelser med gode komfortable senge. I 2 af værelserne har I dobbeltsenge, mens det sidste er indrettet med 2 enkeltsenge. Dertil kommer sommerhusets badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Idyllisk beliggenhed med gode terrasser og udespa

Feriehuset er beliggende på skønne Rømø, med kig til åbne vidder. Uderummet er perfekt udnyttet og har mange muligheder for at finde et godt sted at slappe af. Den store sydvestvendte terrasse er indrettet med havemøbler, solvogne, parasol og grill, og er det perfekte sted at nyde aftensmaden en lun sommeraften. På den østlige side af feriehuset har I en overdækket terrasse – ligeledes med havemøbler, så I selv på en regnvejrsdag kan nyde maden i det fri.

På den 2506 kvadratmeter store grund, er der til familiens yngste både gyngestativ og trampolin samt store græsarealer, hvor de kan boltre sig i timevis.

Det særlige highlight ved dette feriehus er udespaen, hvor I kan læne jer tilbage under åben himmel og lade følelsen af afslapning og velvære rulle ind over jer. Sæt jer til rette under stjernernes skær med et køligt glas bobler og nyd samværet med hinanden. Det er da ferie, der vil noget.

Rømø – en sand naturperle

Fra jeres feriehus på Præstekraven 11 har I kun 1000 meter til Rømø Sønderstrand og 2000 meter ind til Havneby, hvor der er gode indkøbs- og shopping muligheder. Overalt på øen vil I blive mødt af den smukke natur Rømø har at byde på. Tag en gå- eller cykeltur rundt på øen og besøg Vestergårde Bjerge, hvor biodiversiteten rigtigt kommer til syne eller tag en tur til Spidsbjerg, hvorfra I kan nyde udsigten udover Rømøs vidtstrakte områder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87028

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein idyllisches Rückzugsort, gelegen in einer ruhigen Umgebung, die von Natur umgeben ist. Es strahlt eine behagliche Atmosphäre aus und lädt dazu ein, sich zu entspannen und den Alltagsstress hinter sich zu lassen.

Das Haus ist technisch sehr gut ausgestattet, mit modernen Annehmlichkeiten, die den Aufenthalt angenehm gestalten. Von einer gut ausgestatteten Küche bis hin zu Unterhaltungselektronik ist alles vorhanden, um den Gästen einen komfortablen Aufenthalt zu bieten.

Das Grundstück des Ferienhauses ist besonders reizvoll. Es bietet eine schöne Umgebung mit gepflegten Grünflächen, auf denen man sich sonnen, lesen oder einfach nur die Natur genießen kann. der Garten ist perfekt für gesellige Abende, sei es zum Grillen oder einfach nur zum Entspannen unter dem Sternenhimmel.

Insgesamt ist das Ferienhaus ein idealer Ort für einen erholsamen Urlaub, der Ruhe, Komfort und technische Raffinesse vereint.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og velindrettet hus, pænt rent.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, freundliches, gut ausgestattetes Ferienhaus auf großzügigem, abwechslungsreichem Grundstück, Schaukeln, kleiner Fußballplatz mit Toren und großem Trampolin für die Kinder.
Schöner Blick in die Felder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.506
Renoveret / Byggeår:2003 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...