Ferie på naturskøn grund på vadehavsøen Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Spurvevej 7, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81081
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I dette dejlige feriehus kan I tilbringe jeres ferie omgivet af smuk natur på den skønne vadehavsø Rømø. På sommerhusets 70 m2 finder I nok plads til hele familien eller vennerne, der rejser med dig. Med sauna og spabad har I jeres eget wellnessområde til afslapning, og børnene kan nyde at lege på naturgrunden, der både byder på sandkasse og gyngestativ.

Dejligt feriehus til en afslappende ferie

Det hyggelige feriehus på Spurvevej 7 er indrettet med stor sans for detaljerne, så I her føler jer hjemme. I det komfortable sofahjørne i den rummelige stue kan I gøre det behageligt for jer selv med en hyggelig filmaften for hele familien. I sommerhuset er der Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier. Brændeovnens knitren i brændeovnen skaber en særlig feriestemning, og den energibesparende varmepumpe kan også bruges til opvarmning af sommerhuset.

Det åbne køkken er praktisk udstyret og har bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og et køleskab med fryseboks.

På badeværelset finder I jeres eget wellnessområde med sauna og boblebad. Her kan I slappe af i det varme vand eller nyde en dejlig stund i sauanen efter en oplevelsesrig feriedag på øen. Der er gulvarme i badeværelset og også en vaskemaskine til rådighed i sommerhuset, så I kan vaske lidt håndklæder i løbet af ferien.

Til natten kan sommerhusets 6 feriegæster fordele sig på de 3 fine soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med komfortable dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge til en god nats søvn.

I feriehuset er der parabol fjernsyn og gratis wlan. 

Afskærmet beliggenhed på en kuperet naturgrund

På den 2500 m2 store naturgrund er I omgivet af buske og træer og kan nyde jeres privatliv. På den delvist overdækkede terrasse kan I læne jer tilbage i de komfortable havemøbler og læse en god bog.

I mellemtiden kan børnene udforske grunden, lege i sandkassen eller gynge. Om aftenen kan I tilberede en lækker grillmiddag på sommerhusets grill. Det er den mest fantastiske måde at afslutte feriedagen på.

Rømø – en smuk ø i Vadehavet

Der er meget at opleve på skønne Rømø. Den bedste måde at udforske øen på er på cykel. Følg de gode cykelstier og lad jer fortrylle af det smukke og naturskønne område i vest. Sandstranden er også en populær seværdighed her. På den anden side af øen ligger UNESCO’s verdensarv Vadehavet med sine mange dyrearter.

I de små byer på øen finder du hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan nyde et godt måltid mad, hvis I trænger til en pause fra køkkenet. I finder også forskellige butikker med alt, hvad I har brug for til grillmiddagen og en souvenir eller to.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.500
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...