Stråtækt sommerhus med pool, spa og sauna på Rømø

3
icon
icon
icon

Juvrevej 55, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80064
16 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
ca. 12
Swimmingpool
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Der er plads til op til 16 personer i dette charmerende og rummelige feriehus, forrest på Rømø. Familievenligt med plads til store og små – I kan endda tage hunden med på ferie her. Nyd hinandens selskab, freden og beliggenheden, imens I får ladet batterierne op med wellness fra pool og sauna. På plænen er der et stort gyngestativ og plads til vollyball eller andre boldspil.

Rustik og idyllisk på samme tid

Sommerhuset på Juvrevej 55 er muret i sten og tækket med strå – som de oprindelige Rømøhuse – til at modstå vestkystens vejrforhold. Her er det praktiske køkken åbent i forbindelse med spiseplads og opholdsområde, så I kan være samlet, selv om I har gang i forskellige aktiviteter. Nogle kan forkæle med lækre måltider, mens andre ”spiller om opvasken” ved spisebordet, og andre igen slapper af i sofaerne med panoramaudsigt til diget mod Vadehavet. På kølige dage kan I have ild i brændeovnen, hvilket sætter prikken over i’et i forhold til feriestemning.

Der er 3 badeværelser med gulvvarme i feriehuset, så I behøver ikke at stå i kø til morgenbadet. I de 6 soveværelser med dobbeltsenge kan I få sovet rigtig godt ud i den friske vesterhavsluft. På hemsen er der endnu 4 sovepladser, f.eks. til de unge, som også kan tage et slag bordfodbold, når de skal brænde noget energi af sammen.

I wellnessområdet har I adgang til sauna, swimmingpool og spa, så I kan få en skøn badeferie, uanset om vejret udenfor tillader det eller ej.

Alle moderne faciliteter, som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og energibesparende varmepumpe, findes naturligvis i sommerhuset.

Naturgrund med plæne og mulighed for udfoldelse

På den 2.500 m2 store naturgrund er der en dejlig terrasse, hvor I kan indtage måltiderne sammen, hvis vejret tillader det. Der er også gyngestativ og beachvolley bane, så både små og store kan få sig rørt.

På terrassen kan I slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole, og I kan tænde op i grillen og arrangere en fælles grillaften, imens solen går ned. Nyd nærheden til Vadehavet og fuglelivet eller prøv for eksempel selv at samle østers – ofte kan man tilmelde sig østersture lige i nærheden.

Ferieøen Rømø

I må ikke undlade at besøge vesterhavsstranden på modsatte side af Rømø, kun 3,4 kilometer væk, i løbet af jeres ferie. Her er det tilladt at køre med bil på stranden – I kan flyve med drager eller solbade.

Bemærk de helt specielt brede sandstrande så langt øjet rækker, som findes ved Jyllands vestkyst. Det brusende og altid dominerende Vesterhav byder på oplevelser både i stille vejr og i storm. Om aftenen kan I nyde nogle af Danmarks smukkeste solnedgange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 80064

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Haus für die ganze Familie. Wir waren mit insgesamt 12 Personen dort. 10 erwachsene und zwei Kinder. Es hat uns wirklich gut gefallen, Küche, Ess und Wohn Bereich gehen in einem Raum schön ineinander über direkt angrenzend ist der Pool Bereich. Sehr ansprechend.
Wir kommen gerne wieder.



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:244 / 2.500
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...