Hyggeligt feriehus med spa og sauna i Sønderho på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesten Sandene 26, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73019
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus, der både ligger tæt på Vesterhavet, og hvor I mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Vester Sandene 26 i Sønderho på Fanø, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, ligger blot 800 meter fra Vesterhavet, og byder på både en spa og en sauna, der står klar til at forkæle jer med afslapning på ferien!

Masser af afslapning i spa og sauna

Når det er ferietid, er det også afslapningstid. Og netop afslapningstid kan I nyde masser af her i sommerhuset på Vester Sandene 26. Sommerhusets badeværelse byder nemlig på et lille wellness-område, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning.

På badeværelset venter jer først og fremmest en skøn spa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme, boblende vand. Derudover har I fra badeværelset også adgang til en dejlig sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i varmen.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I feriehuset vil I blive mødt af en hyggelig og lys indretning, som I hurtigt vil føle jer hjemme i. De lyse vægge og lofter samt det skønne lysindfald skaber en dejlig ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I nyde mange dejlige feriestunder sammen – og er der nogle, der står i køkkenet, mens andre slapper af i sofaerne, kan I stadig nyde hinandens selskab. Brændeovnen sætter prikken over i’et med sine knitrende flammer og varme.

På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Dejligt udeområde med terrasse og gynger

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I et dejligt udeområde, hvor både store og små vil kunne tilbringe og nyde de solrige feriedage. Til børnene er der et gyngestativ i haven, som de kan få glæde af i løbet af jeres ferie.

Mens børnene har fuld gang i at lege i haven, kan I andre slappe af på terrassen. Terrassen er delvist overdækket, så her vil I både kunne sidde i solen og i skyggen. Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på terrassen.

Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen, hvorpå I kan stege lækre bøffer.

Skønne naturoplevelser på Fanø – kun 800 meter til Vesterhavet

På Fanø er der en masse skønne naturoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Sønderho og Rindby, hvor I kan opleve den skønne natur helt tæt på. Kun 800 meter fra sommerhuset på Vester Sandene 26 i Sønderho ligger stranden, hvor I kan nyde lange, friske gåture i løbet af ferien. Det anbefales at søge mod Rindby Strand, hvor der også er nedkørsel med bil, hvis I ønsker at bade. Stranden i Sønderho er nemlig ikke oplagt som badestrand, men perfekt til drageflyvning, ravsamling mm.

Har I elbil, er der på parkeringspladsen ved Sønderho Kirke opstillet offentligt tilgængelige ladestandere, blot små 800 meter fra feriehuset.

Når I skal på ferie på Fanø, skal I med en færge fra Esbjerg. Efter færgeturen, der tager blot 12 minutter, er I fremme på den skønne ø. Velkommen til skønne Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 73019

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Haus mit zwei schönen Terrassen. Kleine, aber gemütliche Schlafzimmer, sehr gut Lage zum Strand. Die Ausstattung ist absolut vollständig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut ausgestattetes und gemütliches Ferienhaus für bis zu 4 Personen (im Winter) und 6 Personen (im Sommer). Fussläufig zum Ort Sonderho, zum einkaufen und Kaffeetrinken. Man kann wunderbar vom Haus aus direkt zum Ort oder zum Strand oder einfach in die Umgebung loswandern oder Spazierengehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem Dünengebiet und ist in Ost- Westrichtung gebaut. Es gibt 2 Terrassen. Die Ostterasse hat eine Lounge und einen Tisch mit Stühlen. Die Westterrasse hat einen großen Tisch mit Stühlen und 2 Die Raumaufteilung gefällt uns sehr gut. Es gibt 2 Schlafzimmer mit Doppelbett und ein Kinderzimmer mit Betten. Die Betten sind gut. Im Badezimmer gibt es eine kleine Sauna und einen Whirlpool. Das Ferienhaus ist hell und freundlich und hat eine schöne praktische Einrichtung . Auch die Küche ist sehr gut ausgestattet. WLAN funktioniert gut und das TV-PROGRAMM hat ARD, ZDF, NDR und RTL und diverse dän., schw. und norw. Sender. Das Ferienhaus ist top und dänisch ausgedrückt sehr hyggelig!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.078
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trægulv tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...