Skønt feriehus til 5 personer i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngbakken 6, Rindby

- Sommerhusnr.: 72084
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Går I og drømmer om at holde ferie i naturskønne omgivelser, hvor nærvær står i højsæde? Så er dette charmerende feriehus på Lyngbakken netop det rette for jer. Her er der plads til 5 personer, med 3 soverum og et badeværelse. Fanø byder på et væld af aktiviteter for store og små og feriehuset i sig selv er den perfekte base for familien.

Charmerende indretning med den rette hygge stemning fra brændeovnen

Dette charmende blev i 2022 renoveret, og fremstår lyst og let med en hyggelig indretning. Her får I et dejligt køkken med opvaskemaskine, så oprydningen efter måltiderne hurtigt er klaret. Derudover er der her også vaskemaskine og tørretumbler. Stuen ligger i åben forbindelse til udestuen, der er indrettet med spiseplads og brændeovn. Her kan I sammen spille spil, se en god film eller sætte jer til rette foran brændeovnen og nyde jeres ferie.

Når dagen går på hæld, kan I søge mod de tre soverum, der alle er med komfortable dobbeltsenge, så I kan samle fornyet energi til næste feriedag. På det hyggelige badeværelse er der indlagt gulvvarme, så I ikke behøver bekymre jer om kolde fødder.

Prikken over i’et, forefindes i annekset. Her venter jer nemlig en infrarød sauna, hvor I kan sætte jer til rette og mærke roen sænke sig. Det er afslapning der vil noget.

Hygge og leg med både sandkasse, gynge, legehus og petanquebane

Ved feriehuset på Lyngbakken 6 er der tænkt på det hele. Her venter jer et fantastisk udemiljø med alt lige fra havemøbler og grill, til legehus med gynge og sandkasse og en petanquebane – her er mulighederne mange både for store som små.

Fanø i sig selv byder ligeledes på et væld af oplevelser. Her er der både en stor skovlegeplads, hvor de små kan boltre sig i timevis, naturskønne omgivelser der kan udforskes til fods eller på cykel og gode shopping muligheder, da nærmeste indkøbsmulighed venter jer blot 350 meter fra feriehuset. Derudover byder både Nordby og Sønderho på flere gode butikker, caféer og restauranter, med noget for enhver.

For at komme til skønne Fanø, går turen forbi Esbjerg, hvorfra færgen sejler. Overfarten tager blot små 12 minutter – og er I heldige kan I opleve de mange sæler der ofte soler sig på sandbanken ved indsejlingen til Fanø. For den store sæloplevelse kan I tage på sælsafari ved Galgerev.

Fanø strand er altid et besøg værd, uanset vind og vejr. Her kan I prøve kræfter med strandsport lige fra Blokart og one-wheeler, samle rav efter en storm, bygge sandslotte og tage en dukkert.

Velkommen til vidunderlige Fanø – perlen i Vadehavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.562
Renoveret / Byggeår:2022 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...