Renoveret feriehus til 6 personer med skøn udestue i Fanø Bad

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesten Bavnen 44, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71016
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Godt gemt i det grønne venter dette sommerhus på Vester Bavnen 44, der i foråret 2022 er blevet renoveret, på at byde jer velkommen. Fordelt på de 120 m2 er der rigeligt plads til 6 personer og jeres hund, så om det er ferie for den lille familie eller et par venner, så kan I her slappe godt af og nyde en dejlig stund ved Vadehavet.

Lækre åbne terrasser med gode møbler til udendørs hygge

Dette typisk danske feriehus er det perfekte match for jer, der leder efter et frirum væk fra hverdagens jag. Feriehuset er beliggende på en fin naturgrund, godt gemt bag træer og buske, som sørger for afskærmning. Her har I masser af muligheder for at finde et solrigt tilflugtssted på en af de 2 flotte træterrasser. Nyd morgenkaffen på den østvendte terrasse, og ryk senere på dagen om på den sydvendte terrasse – her er der garanti for en solrig plet.

På terrassen står havemøbler, solvogne og en grill til rådighed, så I rigtigt kan nyde uderummet og flytte ferietilværelsen udenfor på de skønne solskinsdage. Den gode beliggenhed på Vesten Bavnen 44 giver jer den perfekte placering, hvis I længes efter ro og afslapning.

Smuk lys udestue, 3 soveværelser og badeværelse med gulvvarme

Her har I en rigtig god base for ø-ferie på skønne Fanø. Feriehuset er indrettet med et stort opholdsrum med køkken, spiseplads og stue i et, så hele familien her kan samles og være sammen. I råder her over 3 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med brede dobbeltsenge (180 x 200), og det tredje er udstyret med 2 enkeltsenge på 80×200, der er velegnet til både børn og voksne.

Derudover har I et badeværelse og en fantastisk udestue, hvor I selv på regnvejrs- og kolde dage kan nyde den skønne natur.

Faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe, som sikrer en hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset, sørger for god komfort under hele jeres ophold.

Fanø Bad – skøn lille badeby på Fanø

Blot små 900 meter fra sommerhuset ligger et supermarked, hvor I kan købe frisk brød og dagligvarer. Derudover ligger der i Nordby et større supermarked, som er velassorteret og også byder på specialiteter fra Fanø. Nordby er bestemt værd at tage en gå- eller cykeltur igennem, da den lille idylliske by byder på mange hyggelige butikker, caféer og restauranter, der er godt gemt i de små gader.

Nærmeste strand er Fanø Bad. Den endeløse sandstrand strækker sig helt Sønderho i syd og er et sandt mekka for friluftsmennesker. Her er der masser af plads til ravsamlere, boldspillere, ryttere, drage- og windsurfere og selvfølgelig de badende gæster, der længes efter en tur i bølgen blå. Stranden er tilgængelig i bil fra Fanø Bad, så har I småbørn eller dårligt gående med på ferien, kan de også nemt komme med på stranden.

Glæd jer til et skønt sommerhus midt på Fanø, som kan nås med færge fra Esbjerg på få minutter. Velkommen til skønne Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 71016

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön ausgestattet, ruhig gelegen ohne viele Nachbar. Kurze Entfernung zum Einkaufen. Schöne Garten Möbel zum Entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei Ankunft war das Haus sehr sauber. Es ist schön ausgestattet aber es fehlt an Ablageflächen für Kleidung und Nachtschränke neben dem Bett.Die Lage des Hauses ist optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus war unser erstes Ziel auf unserer Dänemark-Reise und im Nachgang wünschten wir uns, dort mehr Zeit verbracht zu haben. Das Haus ist toll, recht modern und am schönsten fanden wir den naturbelassenen Garten, in dem sich jeden Tag die Häschen tummelten. Bitte so lassen ☺️ Die Schlafzimmer sind allerdings recht klein, was uns nicht weiter störte. Nur fehlt es an Stauraum für Kleidung etc. Dazu haben einfach eins der Zimmer genutzt. In der Küche ist alles vorhanden, was man im Urlaub benötigt und selber kochen ist kein Problem.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.130
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...