Stort sommerhus med swimmingpool og spa

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 35, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60462
22 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er flere familier eller en stor vennegruppe, der skal holde ferie sammen, så bør I helt sikkert tage et kig på dette store sommerhus på Sandtoftevej 35 i Blåvand. Her kan op til 22 personer holde en skøn ferie, hvor I kan bade i swimmingpoolen, slappe af i spaen og saunaen, tilbringe sjove stunder med blandt andet billard og bordtennis og meget mere. I sommerhuset er I også velkomne til at have op til 3 hunde med på ferien.

Swimmingpool, spa og sauna – billard, bordtennis, bordfodbold og dart

Et af højdepunkterne i sommerhuset er det skønne poolrum, hvor feriens vandhunde helt sikkert kommer til at tilbringe mange timer. Her venter jer nemlig en 24 kvadratmeter stor swimmingpool, hvortil der også er en rutsjebane.

I poolrummet venter jer også en dejlig spa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det varme vand, mens I kan se på de glade vandhunde, der svømmer i swimmingpoolen. I poolrummet er der desuden adgang til en sauna, hvor I kan nyde endnu mere afslapning.

Sommerhuset byder også på andre muligheder for at tilbringe mange sjove stunder sammen i løbet af ferien. Her kan I nemlig spille bordtennis, billard, bordfodbold og dart. Måske der endda skal arrangeres en sjov spilaften, hvor I kan finde ud af, hvem der mestrer de forskellige aktiviteter?

Rummelig indretning

Sommerhuset er 305 kvadratmeter stort, og her venter jer en rummelig indretning med god plads til alle gæster. Sommerhusets køkken, stue og spiseplads udgør alrummet, hvor I kan samles til lækre måltider, gode film i tv’et og sjove spil ved bordet, mens brændeovnen fuldender stemningen med sine knitrende flammer i baggrunden. Fra alrummet kan I også gå op til en hyggelig tv-stue.

I sommerhuset finder I i alt 4 badeværelser med gulvvarme. 18 af sommerhusets 22 sovepladser er fordelt på i alt 9 soveværelser. De resterende 4 sovepladser finder I på førstesalen, hvor der er 4 enkeltsenge i ét rum.

I sommerhuset har I også gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde. I køkkenet har I en opvaskemaskine, der klarer opvasken for jer, og derudover har I også en vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med feriens tøjvask.

Stor grund med terrasse og have

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 2.700 kvadratmeter stor, og på udeområdet kan både store og små nyde feriens solrige og varme dage. Til feriens yngste gæster er der i haven både gyngestativ og sandkasse.

Mens de yngste leger i haven, kan I andre slappe af på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene. Når aftenen efterhånden nærmer sig, kan I tænde op i grillen og samles til en lækker middag på terrassen.

Besøg det fantastiske Vesterhav

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Sandtoftevej 35 i Blåvand, bør I tage ud at opleve det fantastiske Vesterhav. I har 1,7 kilometer dertil fra jeres ferieadresse, og I kan besøge Vesterhavet hele året rundt, hvor I kan nyde lange gåture på stranden, og om sommeren kan I snuppe en frisk dukkert i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60462

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Ferienhaus für Gruppen oder große Familien mit vielen Beschäftigungsmäglichkeiten auch bei Regenwetter mit Pool, Tischtennis und Billard, große Sitzecke und großer Esstisch, gut ausgestattete Küche, schöner kleiner Garten am Haus mit Spielmöglichkeiten für die Kinder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt etwas abseits vom Stadtkern und vom Strand, beides ist aber zu Fuß noch erreichbar.
Das Haus selbst ist sehr groß und gut aufgeteilt, toll ausgestattet mit allem was man braucht und bietet außergewöhnlich viele Freizeitaktivitäten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und bietet viel Platz für eine große Gruppe. Die Ausstattung ist sehr gut und das Altivitätsangebot ist grandios.
Für eine Gruppe für Menschen mit Behinderung, die gerne aktiv ist, sehr geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:9
Bolig-/Grundareal:305 / 2.781
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 10 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...