Dejligt sommerhus med udesauna og udestue i Blåvand

3
icon
icon
icon

Vandflodvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60434
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Vandflodvej 32 i Blåvand står dette dejlige sommerhus klar til jeres næste ferie. Med plads til op til 6 personer er det et oplagt valg til en ferie for familie eller venner. På jeres ferie i sommerhuset kan I forkæle jer selv med ekstra afslapning i udesaunaen, og derudover byder feriehuset også på en hyggelig udestue.

Hyggelig indretning med udestue

Sommerhuset på Vandflodvej 32 i Blåvand byder på en hyggelig indretning, og her vil I utvivlsomt hurtigt føle jer godt tilpas, så snart I ankommer. Her udgør alrummet feriehusets hjerte, hvor I kan samles til madlavning, spil og film. Fra alrummet kan I desuden træde ud i den hyggelige udestue, hvor I kan nyde udsigten til sommerhusets skønne have.

I det 127 kvadratmeter store feriehus venter jer desuden 3 gode soveværelser med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge samt 1 badeværelse. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så I slipper for at fryse tæerne fra morgenstunden.

Dejligt udeområde med udesauna, udebruser, terrasse og have

Sommerhuset byder på et dejligt udeområde, der er omkranset af træer, så I har masser af privatliv i løbet af jeres ferie. På udeområdet venter jer en skøn have, hvor der også er tænkt på feriens yngste gæster, som kan få glæde af sandkassen og gyngestativet.

På udeområdet finder I også sommerhusets højdepunkt: udesaunaen. Her kan I sætte jer ind, når I vil forkæle jer selv med ekstra afslapning på ferien. I den dejlige varme kan I virkelig komme helt ned i gear. I kan også sætte jer ind i saunaen efter en frisk gåtur eller en dukkert i Vesterhavet, så I kan blive varmet igennem igen. Har I været ved stranden, kan I skylle det sidste sand af tæerne under udebruseren.

Udendørs har I desuden en skøn terrasse, der er delvist overdækket, hvor I kan slappe af og nyde ferien fra en god plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage i liggestole og havemøbler. Hvis I trænger til en pause fra solen, kan I sætte jer ind under terrassens overdækkede del.

Ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

I har mange skønne ferieoplevelser i vente, når I holder ferie i Blåvand. Her er der mange forskellige ting, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan for eksempel tage en tur til Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr, hvor I kan opleve en fantastisk udsigt fra toppen af fyret.

På jeres ferie i Blåvand er Vesterhavet også et af de steder, I bør besøge. De smukke, brede sandstrande og brusende blå bølger er værd at besøge på alle tider af året, og fra jeres ferieadresse er der 2,5 kilometer dertil.

Fra sommerhuset har I desuden ikke langt til centrum af Blåvand. I har blot 750 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan besøge, når I skal handle ind.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:127 / 2.236
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...