Hyggeligt sommerhus med sauna kun 200 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60392
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra stranden og det smukke Vesterhav venter jer dette hyggelige sommerhus. I sommerhuset på Klitvej 7 i Blåvand, der er nyrenoveret i 2022, kan op til 8 personer holde en dejlig ferie sammen. Det lyse og rummelige feriehus byder også på masser af afslapning i saunaen.

Lys indretning med sauna

Når I træder inden for i sommerhuset på Klitvej 7, vil I blive budt velkommen af den lyse indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie i Blåvand. Her er der ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas.

I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der 3 soveværelser, og de resterende 2 sovepladser er på sovesofaen på 1. sal. I sommerhuset er der hele 2 badeværelser, så I slipper for at bekymre jer om kø fra morgenstunden. På det ene af badeværelserne finder I saunaen, der inviterer til varme, afslappende stunder, hvor I kan komme helt ned i gear på ferien.

Sommerhuset byder på hele 2 opholdsrum, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder for hele familien. Både i opholdsrummet i stueplan og i opholdrummet på førstesalen er der en brændeovn, der sørger for at fuldende feriestemningen og sprede dejlig varme.

Udover varmen fra brændeovnene har I også en varmepumpe i sommerhuset, som på energivenlig vis sørger for et godt indeklima i feriehuset. Desuden er feriehuset udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde.

Åben terrasse og kun 200 meter til stranden

Udendørs har I en skøn, åben terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige og varme dage på. Her står også både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer godt til rette på en dejlig plads i solen. Mens I slapper af i solen på terrassen, kan I høre lyden af brændingen i baggrunden.

Som timerne går, og dagen lakker mod enden, kan I gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på gasgrillen på terrassen. Efter grillmiddagen kan I gå en tur til stranden, der ligger blot 200 meter væk, for at opleve en smuk solnedgang.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde, hvor der venter jer mange skønne ferieoplevelser. Ikke langt fra sommerhuset på Klitvej 7 ligger Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en fantastisk udsigt over området. Fra sommerhuset kan I faktisk se til fyret.

Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo i området, som I kan besøge på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60392

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles top und sehr herzlich und professionell!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, großräumig, modern und mit jedem Comfort. Die Einrichtung ist sehr gemütlich und man fühlt sich sofort geborgen und zu Hause angekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und sehr geräumig für 6 Personen + ein Schlafsofa im Wohnbereich.
Großzügige Ausstattung auch um das Haus herum.
Geräumig genug um mit Besuchern oder Nachbarn zu feiern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:190 / 2.504
Renoveret / Byggeår:2022 / 1938

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...