Hyggeligt og charmerende sommerhus med brændeovn i Blåvand

3
icon
icon
icon

Ved Volden 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60375
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et sommerhus til din og din families næste ferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige og charmerende sommerhus med adresse på Ved Volden 14 i Blåvand. Sommerhuset med brændeovn rummer plads til 6 personer, og 2 hunde er også hjerteligt velkomne. Feriehuset har desuden et skønt udeområde, hvor der er noget for både store og små.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Allerede når I træder inden for i sommerhuset på Ved Volden 14 i Blåvand, vil I blive mødt af den lyse og hyggelige indretning, der danner rammen om jeres ferie. Alrummet vil uden tvivl blive jeres samlingspunkt på ferien, hvor I kan være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Alt sammen med brændeovnen tændt i baggrunden, som fuldender feriestemningen.

På sommerhusets 90 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien – alle 3 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Desuden er der hele 2 badeværelser, så ingen skal stå i kø om morgenen – og med gulvvarme på badeværelserne slipper I også for at fryse fødderne fra morgenstunden.

Skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en 1.832 kvadratmeter stor grund, hvor I har masser af plads at boltre jer på. På udeområdet har I en skøn terrasse, der er delvist overdækket, og hvor I kan finde jer godt til rette i havemøbler og liggestole på et godt solspot.

Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven. Her er der både en sandkasse til dem, hvor de kan bygge flotte sandslotte, og et gyngestativ, hvor de kan gynge dagen lang. Efter en dejlig dag i det fri kan I alle samles til en middag på grillen på terrassen.

Ferie for hele familien i Blåvand

Der er mange gode ferieoplevelser i vente for hele familien, når I holder ferie i Blåvand. Ét sted, som I selvfølgelig skal besøge, er Vesterhavet. I Blåvand er der både Hvidbjerg Strand, som er særligt velegnet for de mindste, da strømmen i vandet her bliver afbrudt af de mange høfter. Her kan de små også rende i timevis og jage krabber mellem stenen på høfterne. Blåvand strand er stor og rummelig – med fint sand og blå bølger. Derudover byder Blåvand også på oplevelser som blandt andet Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr.

I Blåvand har I også mulighed for at tage ud at spise hos nogle af byens hyggelige spisesteder. I kan selvfølgelig også selv stå for madlavningen, som I kan købe ind til hos byens forskellige supermarkeder og specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60375

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches, in die Jahre gekommenes, aber renoviertes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Als wir angekommen waren, war die Mülltonne fast bis zum oberen Rand zugemüllt.Fast keine Chance unseren Müll hinein zu tun.
Dann war der Kühlschrank extrem laut.

Ansonsten würde ich das Haus weiterempfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Seitenstraße. Fußläufig sind ein Bäcker und ein Supermarkt erreichbar.
Das Haus befindet sich auf einem schönen Rasengrundstück mit neu gestalteter Terrasse. Es verfügt über eine schöne Aufteilung und Ausstattung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.832
Renoveret / Byggeår:2005 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...