Hyggeligt sommerhus med spa og sauna tæt på Blåvands centrum

3
icon
icon
icon

Fyrvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60366
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder i efter et sommerhus, som ligger meget tæt på byen og samtidig tæt på stranden, så er Adressen Fyrvej 7 i Blåvand det helt rigtige for jer. Et charmerende sommerhus med brændeovn og plads til 5 personer. Fra huset er der kun 500 m til Vesterhavs stranden og også indkøbsmuligheder er      meget tæt på. Derudover findes der en lademulighed til el-biler.

Charmerende og hyggelig atmosfære med brændeovn

Det velindrettede køkken ligger i forbindelse med spisestuen og opholdsstuen med kip til loft hvor i sammen vil tilbringe gode ferieøjeblikke med hjemmelavede måltider ved spisebordet.
Husets brændeovn gør aftenerne på sofaen ekstra hyggelige og mens flammerne knitrer, kan I lade dagens sidste timer rinde ud med en god film eller et spil kort med hele familien. Her er et udvalg af Tv-kanaler og en chromecast hvor I kan streame fra jeres telefon eller tablet.

Huset er desuden udstyret med en varmepumpe, som hele året rundt sørger for en god temperatur og et behageligt rumklima. Det gør huset energivenligt og kan mærkes på en lavere strømforbrug.

Badeværelse med sauna og tømmespa

Sommerhuset har tre soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med en enkelt seng. I husets badeværelse er der installeret gulvvarme, så ingen fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. Efter en lang gåtur ved stranden eller i naturen, bliver det godt med en afslappende tur i husets spabad og sauna.

Terrasser med havemøbler og grill

Feriehuset råder over 2 gode terrasser – én foran huset og én bagved. Begge terrasser er udstyret med havemøbler. Den bagerste terrasse er også udstyret med 2 liggestole og har en udsigt til en dejlig velanlagt naturgrund. Her kan I nyde solen og opleve hyggelige aftentimer, måske med en dejlig grillmenu.

Ikke langt til stranden og kun 150 m fra Blåvands centrum

Den smukke sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, hvor i kan foretage mange oplevelsesrige udflugter med gåture langs vandkanten, sand mellem tæerne, bølgebrus og helt unik natur. Lige meget vind og vejr, er det altid en kæmpe oplevelse.

Med Blåvands hyggelige bymidte blot 150 m fra huset, bliver der med garanti også tid til en dag med shopping og caféhygge. Her kan I besøge de mange forretninger, restauranter og is caféer, og ikke mindst det lokale bolsjekogeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60366

D.
sagde , Danmark

Meget centralt. Hyggeligt indrettet

D.
sagde , Aabenraa

Dejlig hus ,god beliggenhed , der er alt hvad der skal være i huset for at få en god ferie , god udenomsplads.Beliggenheden er fin ikke langt til stranden og tæt på indkøbSoverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.051
Renoveret / Byggeår:2010 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...