Hyggeligt feriehus med brændeovn og skøn solrig terrasse

3
icon
icon
icon

Hestehaven 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60297
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige feriehus til 6 personer i Blåvand er der masser af feriestemning. I vil kunne nyde solen på sommerhusets sydvest-vendte terrasse og varme jer foran den gode brændeovn i stuen. Her er der plads til socialt samvær med både familie og venner.

Lyst og venligt sommerhus med brændeovn

Når I træder ind i dette dejlige sommerhus, bliver I straks mødt af skøn feriestemning. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, så der er lagt op til masser af afslapning og hygge – det kunne være med et godt glas vin i anledningen af ferie.

Hvis vestenvinden har vist tænder, kan I med fordel nyde varmen fra sommerhusets gode brændeovn eller den økonomiske varmepumpe. Badeværelset er udstyret med gulvarme.

Sommerhus med stor græsplæne og skøn solrig terrasse

Sommerhusets terrasse er perfekt, når I skal nyde den salte vestjyske luft. Terrassen vender mod sydvest, så I kan nyde solens stråler det meste af dagen. Når man holder ferie i Vestjylland er en solnedgang og aftensmad på terrassen et ”must”. På sommerhusets nordside finder I desuden en mindre, afskærmet terrasse.

De yngste gæster har masser af plads at boltre sig på. Sommerhuset er nemlig beliggende på en 1.912 kvadratmeter stor grund, hvor der er plads til sjov og leg – måske skal I finde en ”fodboldmester” på jeres ferie? Desuden er der en sandkasse, børnene kan hygge sig i.

Hold ferie i skøn vestjysk natur tæt på Vesterhavet

Det skønne sommerhus har adresse på Hestehaven 20. Her får I en god placering tæt på byen i Blåvand og heller ikke langt fra skønne naturoplevelser. I kan opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, eller nyde gåture i smukt klit– og hedelandskab.

Nærmeste indkøb kan I finde i Blåvand. Her er der rig mulighed for at handle i supermarked eller i diverse specialbutikker. Blåvand byder også på adskillige gode caféer og restauranter, hvor I kan fejre ferien, hvis ikke I gider at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60297

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist im einem guten Zustandd mit sauberen Zimmern .
Das Umfeld war auch gepflegt und hat uns gefallen.Wir werden ganz bestimmt noch mal dieses Haus zu dem günstigen Preis buchen .Ein besonderen Dank den Eigentümern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches sauberes Ferienhaus in schöner ruhiger Lage, ideal für zwei bis vier Personen.
würden wir jeder Zeit wiedernehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt für uns mit unseren drei kleinen Kids. Es hat alles was man braucht. Da wir sowieso den ganzen Tag immer unterwegs waren, braucht man im Haus selbst keinen unnötigen Schnickschnack.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.912
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...