Hyggeligt feriehus med spabad og sauna i centrum af Blåvand

3
icon
icon
icon
Fyrgården 10, Blåvand - Søg på husnr. 60217

Dette hyggelige feriehus er centralt beliggende i hjertet af Blåvand og samtidig roligt situeret i grønne omgivelser for enden af en stikvej på Fyrgården 10. Og det er ikke bare familien på op til 8 personer, der her kan holde en afslappet ferie, for jeres hund er nemlig også en velkommen gæst.

Sauna, standvandsspabad og brændeovn

I dette hyggelige feriehus vil alle føle sig godt tilpas fra første færd. De i alt 4 soveværelser, 2 badeværelser (med gulvvarme) og det åbne køkkenalrum og stue fordeler sig på 2 etager.

Både den energibesparende varmepumpe og sommerhusets brændeovn spreder en behagelig temperatur og især på kolde aftener sørger brændeovnens flammer og den sagte knitren for den perfekte feriestemning – smid benene op og hyg jer med et fæles brætspil eller måske med jeres yndlingsserie på somemrhusets fladskærm.

Vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine sikrer, at I ikke kommer til at savne den hjemlige komfort, men kan slappe helt af og nyde ferien. Dem, der har lyst til lidt ekstra afslapning, vil få stor glæde af sommerhusets egen sauna og spabadet, der indbyder til rekreation og ro uden I behøver forlade ferieadressen for at tage i wellness.

Central og samtidig rolig beliggenhed med lukket og afskærmet terrasse

Beliggenheden er perfekt for enhver fan af Blåvand, for på Fyrgården 10 er der dejligt roligt og samtidig er afstanden til badebyens levende centrum kort, så I kan handle ind og besøge restauranter til fods.

Også stranden og Vesterhavet er indenfor kort gåafstand – kun 800 meter er der mellem sommerhuset og den brede sandstrand, der egner sig fantastisk til en dukkert eller til at nyde en fantastisk solnedgang over havet.

Sommerhusets have er også et skønt sted til en feriedag uden udflugter, for her er der plads til både leg på plænen og solbadning på terrassen, hvor havemøbler og solseng står klar.

Den lukkede terrasse er desuden garant for afslapning, da småbørn og hund kan lege uden konstant opsyn og uden risiko for, at de går på opdagelse uden mor og far. Den perfekte sommerferiedag rundes naturligvis af med en hyggelig grillaften på terrassen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 500
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker og tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...