Stråtækt sommerhusidyl på stille sidevej

3.5
icon
icon
icon
icon
Peter Malersvej 33, Blåvand - Søg på husnr. 60200

Tæt på Blåvands hjerte og ikke langt fra den hvide sandstrand ligger dette dejlige sommerhus. Det er den perfekte ramme om en dejlig ferie til en familie med 2 voksne og 2 børn. Det hyggelige feriehus er renoveret i 2020 og fremstår lyst og tidssvarende indrettet med 2 store soveværelser og et dejligt køkkenalrum. Endvidere er her også både vaskemaskine og tørretumbler, hvis uheldet skulle være ud. Til sommerhuset hører også et stort redskabsskur, hvor man kan parkere sine cykler eller barnevognen.

4 stjernet feriebolig med brændeovn på stor naturgrund

Her på Peter Malersvej 33 kan I holde den perfekte ferie med masser af leg og hygge på den store grund. Den delvist overdækkede terrasse indbyder til, at I rykker ud i sommervarmen, tænder op i grillen eller måske bare sidder og nyder de lange lyse sommeraftner. I en stille stund kan I være heldig at se dådyr passere forbi. Den hyggelige stue er perfekt til bare at sidde i sofaen og slappe af foran brændeovnen. Med base i sommerhuset er I hurtigt nede midt i Blåvand by, hvor der altid er masser af liv og uanede indkøbsmuligheder. I kan også nemt smutte ned på stranden og dyppe tæerne i Vesterhavet, hvor I kan finde jer en lille ”gryde” og nyde solen imens børnene bygger sandslotte på stranden.

Storslået natur og pulserende byliv

Blåvand har det hele: Store plantager omringer Blåvand med både hede, klitter og fyrtræer -her behøver to dage ikke at være ens. Er I ikke til gåture i naturen, er der også rig mulighed for at være lidt kulturel. I udkanten af Blåvand ligger det store Tirpitz Museum, hvor man kan opleve ”den skjulte Vestkyst” og dramatiske historier, som har udspillet sig gennem årene i de omkringliggende klitter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...