Velholdt rækkehus i hjertet af Blåvand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon
Horns Bjerge 3 - 63, Blåvand - Søg på husnr. 60192

Er I også vilde med Blåvands charmerende ferieby? Så er dette velholdte feriehus til 4 personer ideelt til jer. Rækkehuset er indrettet i moderne stil med blandt andet sauna og spabad, og med en både idyllisk og central beliggenhed kun 100 meter fra Blåvands centrum er I tæt på alt.

Skandinavisk design med fokus på roen

Sommerhusets byggestil emmer af charme med de sortmalede brædder og hvide sprossevinduer – næsten som et stykke af Sverige, der er blevet flyttet til Blåvand.

Så snart I træder indenfor, vil I føle jer godt tilpas i de moderne og stilfulde omgivelser. De hvide og sorte farver symboliserer ro, og intet er overladt til tilfældighederne. Det lyse og moderne køkken er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal tilberede lækre feriemåltider, og opvaskemaskinen gør oprydningen overskuelig efterfølgende.

Ren afslapning med brændeovn, sauna og spabad

I den åbne stue- og spiseafdeling står brændeovnen, som især på de kølige feriedage sørger for varme og den helt rigtige ferieatmosfære. Mens flammerne knitrer i baggrunden, kan I læne jer tilbage i sofaen med en god bog eller tage et hyggeligt spil kort rundt om spisebordet.

Trænger I til at komme endnu mere ned i gear, er sommerhusets badeværelse det helt rigtige sted at søge hen til; her står sauna og spabad klar til at forkæle jer med skønne wellness-oplevelser.

Hyggelig terrasse med grill og udsigt til åen, kun 100 meter til centrum

Fra stuen kommer I ud på den hyggelige terrasse. Herfra har I udsigt til den lille å, der snor sig gennem det grønne landskab – og måske får I besøg af ænderne, der kommer svømmende forbi. På de lune sommeraftener kan I flytte madlavningen udenfor på husets grill og nyde en god middag rundt om havebordet, mens aftensolen langsomt forsvinder ned i horisonten.

Blåvands centrum ligger kun 100 meter væk og byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Tag hundene med på en morgengåtur til bageren, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker, eller spis frokost på en af de gode caféer efter en runde shopping i de mange forskellige forretninger.

Det brusende Vesterhav kan ligeledes nås til fods, og den smukke sandstrand kommer med garanti til at danne rammerne om et hav af fantastiske ferieminder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:106 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, klinker i stue, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...