Flot sommerhus med sauna, vildmarksbad og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 86, Blåvand - Søg på husnr. 60169

Denne perle af et sommerhus på Hedetoftvej 86 i Blåvand er et godt valg til den næste familieferie. Det nyrenoverede hus (2019) rummer plads til op til 8 gæster, og i indretningen er der tænkt på hele familien med faciliteter som spabad, vildmarksbad, udendørs sauna og et herligt udeareal med trampolin og fodboldmål. Hundene er også velkomne!

Moderne og lys indretning med spabad og gode praktiske faciliteter

Med sine lyse farver og moderne interiør fremstår sommerhuset rigtig velholdt og hyggeligt. Der er åbnet godt op for rummene med højt til loftet og masser af vinduer, og især i husets hjerte, opholdsrummet med køkken og stue, er der god plads.

På det store badeværelse med gulvvarme finder I et af husets highlights: Her står spabadet, som giver mulighed for lidt ekstra wellness og selvforkælelse på ferien. Der er desuden PlayStation 2 og Wii i stuen.

Huset er udstyret med gode praktiske faciliteter. I køkkenet er der opvaskemaskine, og i entreen er der vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Stor naturgrund med vildmarksbad, sauna, trampolin og fodboldmål

Sommerhuset har en rigtig dejlig beliggenhed på en stor og velholdt plænegrund i Blåvand. Her kan I helt ugeneret nyde de dejlige solskinsdage på terrassen, hvor der er mere end god plads til alle feriegæster. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen i den lune aftensol.

På terrassen står vildmarksbadet og den store udesauna, som begge helt sikkert vil blive et hit på ferien – ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie. Den store græsplæne er et paradis for både børnene og hundene, og der er både gynge, sandkasse, trampolin og fodboldmål.

Kun en lille køretur bringer jer til Blåvands bymidte såvel som den rene badestrand, og har I brug for lidt variation på ferien, er en udflugt til Blåvands ferieby den helt perfekte underholdning.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.044
Renoveret / Byggeår:2019 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, Vildmarksbad, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...