Stort poolhus i Blåvand med spabad og sauna 125M fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
Horns Rev 61, Blåvand - Søg på husnr. 60124

På Horns Rev 61 blot 125 meter fra stranden finder I dette i stråtækte poolhus. Med sin hyggelige rumopdeling og de gode faciliteter har huset på alt det, der gør en ferie dejlig og afslappet. De 2 etager byder på masser af wellness, og på den store grund med legeredskaber er det god plads til leg for både børn og familiens hund.

Moderne og hyggelig indretning med wellness og pool

I dette feriehus er der tænkt på det hele: Det praktiske ordnes nemt og hurtigt med hjælp fra hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Saunaen, spabadet og den fine pool sørger for luksus. Her kan både store og små nyde en skøn ferie.

Opholdsrummene er indrettet med smarte og bekvemme lædermøbler, som lokker til at slappe af med en god bog eller at hygge med film eller spil. De store buede og forskelligformede vinduespartier giver masser af lys og en smuk udsigt til den flotte natur med lyngbeklædte klitter, havet og grønne fyrretræer.

Ferietid både sommer og vinter med brændeovn og stor terrasse

Det 161 m2 store hus har 2 badeværelser og 4 gode soverum. I stuen på 1. sal spreder brændeovnen året rundt en dejlig varme i sofaområdet. Her er der plads til, at I alle kan sidde sammen og se en film, eller I kan drikke en varm kop kaffe og nyde den flotte udsigt.

Den store, åbne terrasse ved sommerhuset egner sig fantastisk til at slappe af på liggestolene. Imens kan børnene klatre og gynge på legestativet eller lege med hunden på den 4500 m2 store grund.

Perfekt beliggenhed på stor rolig grund nær stranden

Med kun 125 meter til stranden ligger Horns Rev 61 perfekt til lange gåture ved havet med frisk luft og mulighed for at finde rav. For et forfriskende bad i de blågrønne bølger er det blot at hænge badehåndklæderne over skulderen og smutte ned til havet, hvor børn og barnlige sjæle kan tilbringe hele dagen med at lege og bygge sandslotte med voldgrave og muslingedekorationer.

I Blåvand er der mange spisesteder og rigelig muliglighed for at shoppe, det er altså garanteret oplevelser for hele familien.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 4.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1996

Køkken:

Fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, tæppe i stue, træ laminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...