Hundevenligt feriehus i Blåvand med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 106, Blåvand - Søg på husnr. 60112

På Hedetoftvej 106 ligger dette skønne feriehus og venter på jer. I vil straks blive budt velkommen i de indbydende omgivelser med varme farver og smag for detaljen, og indretningen byder på ekstra lækre highlights med sauna og spabad. Med til huset hører en lækker terrasse – og op til 2 hunde er tilladt!

Varme farver, wellness og praktiske faciliteter

Det 125 kvadratmeter store feriehus er indrettet til 8 personer og er et oplagt valg til den næste familieferie. Varme træfarver og nøje udvalgte dekorationer vil byde jer velkommen, og omgivelserne er åbne og lyse med store vinduer, der inviterer solen og den grønne natur indenfor.

Huset er indrettet med 2, i 2019 nyrenoverede, badeværelser, så I undgår de lange toiletkøer om morgenen, og på det ene gemmer sig en ekstra lille wellnesshemmelighed. Her er der adgang til helt egen sauna og et stort spabad med plads til 4 personer!

Huset har 2020 fået nyt moderne køkken, så her er der også mulighed for at være fælles om madlavningen.

Alle hverdagens hjælpere er på plads, så ferien bliver så nem som mulig – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står til rådighed, og en hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier i massevis på den medbragte elektronik.

Skønt udeareal med græsplæne og delvist overdækket terrasse

Med til huset hører et skønt udeareal med grøn græsplæne og åben, delvist overdækket terrasse, hvor der er god plads til at sole sig og nyde den friske havluft. Sandkassen og gyngestativet vil blive et sikkert hit blandt de mindste, og på den grønne plæne kan der spilles bold og leges med hundene.

Blåvands hyggelige centrum ligger kun en rask gåtur væk, og her finder I både indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre spisesteder. Også den fantastiske sandstrand er inden for rækkevidde, og den er et sandt “must” at besøge, ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...