Hyggelig ferielejlighed til 2 personer i Vejers

2.5
icon
icon
icon

Vejers Sydstrand 1, 21, Vejers

- Sommerhusnr.: 50140
2 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for 3 personer er denne hyggelige ferielejlighed i Vejers et oplagt valg. I ferielejligheden på Vejers Sydstrand 1, 21 kan op til 2 personer og 2 hunde holde en hyggelige ferie blot 800 meter fra stranden og det brusende Vesterhav. Desuden er der kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra ferielejligheden.

Hyggelig indretning

I ferielejligheden venter jer en hyggelige indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie. I den 31 kvadratmeter ferielejlighed udgør alrummet hjertet, hvor I kan lave mad i køkkenet, spille spil ved spisebordet eller se film i tv’et. Via Chromecasten har I desuden mulighed for at streame jeres favoritfilm.

Derudover byder ferielejligheden på 1 badeværelse med gulvvarme, så I slipper for at fryse tæerne fra morgenstunden, samt 1 soveværelse med 2 enkeltsenge.

I ferielejligheden har I en energivenlig varmpumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima på jeres ferie.

Skøn terrasse

Fra ferielejlighedens alrum kan I træde ud på den skønne terrasse, hvor havemøblerne og liggestolene står klar til, at I kan sætte jer godt til rette i solen. Terrassen er lukket, og derfor kan I også sagtens have jeres hunde med ud på terrassen.

Dejlig beliggenhed i Vejers

Ferielejligheden har en dejlig beliggenhed i Vejers, og I har altså hverken langt, når I skal købe ind eller vil en tur til stranden. Fra ferielejligheden er der kun 800 meter til de smukke, brede sandstrande og de brusende bølger, som er værd at opleve hele året rundt.

Derudover er der kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, som I altså kan nå til på kort tid. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, som I kan handle ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50140

DE
D.
sagde , Deutschland

Die kleine Wohnung in einem Holzreihenhaus, ist zweckmässig eingerichtet und war völlig ausreichend für mich und meinen Hund.Es war sehr ruhig und wir haben es sehr genossen und uns sehr wohl gefüllt. Ich habe bereits für nächstes Jahr gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines sehr gepflegtes Reihenhaus.
Ideal für zwei Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt für Urlaub mit Hund durch die abgegrenzte Terrasse ☺️

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:31
Renoveret / Byggeår:2019 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...