Hyggeligt sommerhus i Vejers med 2 hunde tilladt

2.5
icon
icon
icon

Uglevej 15, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50062

På en dejlig stor naturgrund i gamle Vejers, ligge dette hyggelige autentiske sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde. Her på Uglevej 15 er der mulighed for at hygge sig i stuen foran brændeovnen eller på den store overdækkede terrasse, hvor der også er god mulighed for at grille. Huset er udstyret med vaskemaskine og energisparende luft-til-luft varmepumpe.

Feriehus på stor naturgrund med brændeovn og gratis brænde

Dette hyggelige sommerhus kan danne rammen om en dejlig familieferie ved Vesterhavet, her er kort vej til strand og til by. Huset har 3 soveværelser med dobbeltsenge og stort redskabsrum, hvor man kan opbevare cykler, barnevogn eller andet. I husets køkken finder man det man har behov for, for at tilberede familiens måltider som kan nydes på den store overdækkede terrasse.  Efter en lang dag ved havet, i klitterne eller i den store plantage hvor I har nydt masser af frisk luft, så lad familien rykke sammen til en spilleaften på bænken i det hyggelige spisehjørne, imens ilden knitrer i brændeovnen. Det brænde, som ligger ved huset, er til fri afbenyttelse. Man kan også vælge at slappe af foran fjernsynet, hvor der både er danske og tyske kanaler eller i kan surfe rundt på internettet, da der er gratis fibernet tilknyttet huset.

Midt i grønne plantager og tæt på sandstrand

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund omkranset af gamle fyrtræer, her der er god mulighed for leg, både for børn og hunde – det er kun fantasien, der sætter grænser. Dagen kan også tilbringes på stranden, hvor der er sand, klitter og vand så langt øjet rækker. Her kan I bygge sandslotte, flyve med drager, slikke sol eller smutte en hurtig tur op i Vejers by og spise en dejlig kold Softice. I kan også vælge at køre en tur til Blåvand, hvor I kan se de hvide løver i Blåvand Zoo eller besøge Tirpitz Museet.

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1933

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, træ laminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...