5-stjernet aktivitetshus fra 2021 med udespa og udesauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 15, Henneby

- Sommerhusnr.: 41924
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Strandgodsvej 15 i Henne ligger dette fantastiske sommerhus, som blev opført i 2021, med plads til hele 10 personer og 2 hunde. Den store naturgrund har både udendørsspa, en lækker udesauna, udendørs bruser og udekøkken, mens I indenfor finder et spændende aktivitetsrum. I hele den store feriebolig er der gulvvarme, og der er tilmed en hyggelig hems.

Moderne sommerhus med aktivitetsrum og plads til 10 personer

Det 172 kvadratmeter store aktivitetshuset blev bygget i 2021, og her er der hele 4 soverum, alle med dobbeltsenge. Oppe på den hyggelige hems er der enkeltsenge. Hele feriehuset har gulvvarme, så I skal ikke være bekymret for, at I kommer til at fryse fødderne.

Feriehusets hjerte er aktivitetsrummet med et aktivitetsbord, hvor I kan spille billard, Airhockey eller bordtennis. Et andet bud ville være det store køkkenalrum, hvor I kan tilberede feriens lækre måltider. Det går i et med stuen, hvor I kan læne jer tilbage og se en god film sammen.

Hverdagens bekvemligheder følger også med i form af både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Stor naturgrund med udendørsspa, udesauna og udekøkken

Her er der plads til at boltre sig udendørs på den 1752 kvadratmeter store naturgrund. Ejendommen grænser op til et grønt område og en skov, hvor I kan gå en god tur.

I jeres egen baghave finder I terrassen og udekøkkenet. Her kan I lave mad under åben himmel og benytte jer af husets grill. Der er også både havemøbler og solvogne, så I kan slappe af i solen. En udendørs bruser sørger for, at I kan få et forfriskende skyl under åben himmel.

Når afslapningen skal nå det næste niveau, kan I hoppe i den store udespa med plads til hele 6 personer. Selv når mørket falder på, og det bliver lidt køligt, kan I sidde i det varme, boblende vand og nyde en kold øl. Dertil kommer den lækre udesauna, hvor I kan nyde en skøn wellness-stund med udsigt til Hennes grønne natur. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41924

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Haus in einer ruhigen Lage.
Gute Raumaufteilung und Einrichtung.
Toll angelegter Garten.
Wir würden das Haus erneut buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus das keine Wünsche offen lässt. Tolle Raumaufteilung, super Spielzimmer und sogar eins von den Badezimmern mit zwei Duschen.
Perfektes Haus!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Urlaub in diesem Haus war perfekt. Es war alles vorhanden und sehr großzügig geschnitten. Unser kleiner Sohn war vom Sandkasten, dem Fußballtoren und dem Außenwhirlpool begeistert. Wir fanden den „Aktivitätsraum“ toll. Wir würden dieses Haus sofort wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 1.752
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...