Lækkert feriehus med spa, sauna og aktivitetsrum i Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Granvej 4, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40893
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
3 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til 2 små familier er dette sommerhus på Granvej 4 i Henne Strand et oplagt sted at holde jeres næste ferie. Sommerhuset, der er renoveret i 2020, rummer plads til op til 8 personer. Her kan I nyde masser af afslapning i spa og infrarød sauna eller give jer i kast med et spil billard, bordtennis eller airhockey i aktivitetsrummet. Mulighederne er mange, og her er der noget for enhver smag! Desuden har sommerhuset på Granvej 4 en skøn beliggenhed kun 900 meter fra stranden.

Afslapningsfyldt ferie i spa og sauna

I det 155 kvadratmeter store sommerhus er der hele 2 badeværelser. Dermed slipper I for at skulle stå i kø om morgenen, og I slipper samtidig også for at fryse tæerne, for begge badeværelser er udstyret med gulvvarme.

På det ene af badeværelserne kan I desuden afholde en lille wellnesssession, hvor I bliver forkælet med ekstra meget afslapning på ferien. Her er der nemlig en lækker spa og en skøn infrarød sauna, som står klar til at hjælpe jer med at komme helt ned i gear.

Sjov og underholdning i aktivitetsrummet med billard, bordtennis og airhockey

Et andet højdepunkt i sommerhuset er aktivitetsrummet. Her er rammerne sat for mange timer i underholdningens tegn, hvor I kan give jer i kast med at spille billard, bordtennis og airhockey. I kan også afholde en turnering for at finde den helt store spilmester – måske på en aften med snacks og drikkevarer til?

Feriehuset er derudover indrettet med 4 soveværelser og det store alrum, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Også her kan I tilbringe mange timer i hinandens selskab, mens I laver mad, spiller spil eller ser film. I alrummet er der også en brændeovn, der sørger for den helt rette feriestemning og varme – og ellers har I en varmepumpe i feriehuset, der holder temperaturerne behagelige.

Skønt udeområde med flere terrasser, sandkasse og gynge

Sommerhusets udeområde er også helt fantastisk, og I har mange gode muligheder for at kunne komme ud at nyde de solrige og varme feriedage. Feriehuset byder på flere skønne terrasser, hvoraf 2 af dem er afskærmede, så I kan sidde i læ for vinden.

På terrasserne kan I sætte jer til rette i havemøblerne og liggestolene, slappe af og se til, mens børnene leger på grunden, hvor der både er gyngestativ og sandkasse til dem. Om aftenen kan hele ferieholdet samles på terrassen til en middag på grillen med lækre bøffer og kolde drikkevarer.

900 meter til stranden

Sommerhusets beliggenhed er virkelig dejlig, og I har blot 900 meter til de hvide, smukke sandstrande, der forsætter så langt, øjet rækker. Her kan I gå lange ture langs vandkanten eller snuppe jer en dukkert i Vesterhavets friske, blå bølger.

Fra sommerhuset på Granvej 4 har I desuden kun 800 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Henne Strand har både et supermarked og en række specialbutikker, I kan klare ferieindkøbene hos. Desuden er der også flere hyggelige spisesteder i byen, som I kan besøge, når I selv vil springe madlavningen over.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40893

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und vollständig eingerichtetes Ferienhaus mit guter Raumaufteilung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus, dass ideal für eine große oder zwei kleine Familien ist. Die Küche ist mit allem (auch in ausreichender Anzahl) ausgestattet, was benötigt wird.
Der Aktivitätsraum sorgt für viel Abwechslung, falls das Wetter mal nicht so gut ist.

Auch die Terrassen laden zum verweilen ein.

Das Haus liegt in einer ruhigen Sackgasse. Das Außengelände hat zwar kaum Freifläche, ist dafür aber gut sicht- und windgeschützt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 1.606
Renoveret / Byggeår:2017 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...