Ferielejlighed med panoramaudsigt – 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 15, 10 st, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40721
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra stranden og Vesterhavet står denne skønne ferielejlighed med panoramaudsigt klar til en ferie for op til 4 personer i Henne. Ferielejligheden, der er renoveret i 2021, er et oplagt valg for den lille familie eller parret, der vil på ferie tæt på Vesterhavet. Ferielejligheden på Hjelmevej 15, 10 st har en central beliggenhed med kun 300 meter til stranden og 200 meter til Henne Strands centrum.

Hyggelig ferielejlighed med panoramaudsigt

I ferielejligheden på Hjelmevej 15, 10 st bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning, som I straks vil føle jer hjemme i. Fra ferielejligheden kan I desuden nyde en flot panoramaudsigt over området.

I den 61 kvadratmeter store ferielejlighed finder I 2 gode soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med 1 dobbeltseng, og det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse i ferielejligheden, som endda har gulvvarme, så I ikke skal fryse tæerne fra morgenstunden.

I stuen kan I samles til hyggelige feriestunder, hvor I blandt andet kan se tv. Mens I hygger jer i stuen, sørger opvaskemaskinen i køkkenet for at klare opvasken efter madlavningen. I ferielejligheden sørger en energivenlig varmepumpe for, at I har et godt indeklima med behagelige temperaturer.

Vil I have vasket tøj i løbet af ferien, står der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed i fællesrummet.

Skøn terrasse

Når vejret er godt, og solen står højt på himlen, skal I selvfølgelig ud at nyde det – og dét har I mulighed for på ferielejlighedens skønne terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og nyde ferien med lyden af brændingen i baggrunden. Terrassen er afskræmet og delvis overdækket. 

God beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Når I holder ferie i ferielejligheden på Hjelmevej 15, 10 st, bor I på en god beliggenhed i Henne Strand, hvor I hverken har langt til strand eller by.

Fra ferielejligheden har I kun 300 meter til Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande. Her kan I nyde en lang gåtur langs stranden eller måske endda en frisk dukkert i havet.

I har desuden kun 200 meter til centrum af Henne, hvor I finder gode indkøbsmuligheder i form af supermarked og specialbutikker samt hyggelige spisesteder, som I kan besøge, hvis I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40721

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns während unserer Urlaubswoche sehr wohl gefühlt und würden jeder Zeit wiederkommen!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:61 / 0
Renoveret / Byggeår:2021 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...