Hyggeligt sommerhus med brændeovn og anneks

3
icon
icon
icon

Tues Drøwt 44, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35198
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Når I skal afsted på en hyggelig ferie med familien, er dette sommerhus på Tues Drøwt 44 i Bork et oplagt valg. Det hyggelige sommerhus med brændeovn og anneks byder op til 5 personer indenfor til en dejlig ferie. Herfra har I kun 500 meter til den nærmeste strand og 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn – anneks med sovepladser

I sommerhuset på Tues Drøwt 44 i Bork bliver I budt velkommen af sommerhusets lyse og hyggelige indretning. De mange vinduer lukker masser af lys ind, som er med til at komplimentere indretningen i feriehuset.

I det 80 kvadratmeter store sommerhus er der åben forbindelse mellem køkken, spiseplads og stue og der er derfor rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab i løbet af ferien – også når I laver forskellige ting i det åbne rum.

I kan også lave mange hyggelige ting sammen i sommerhuset, som blandt andet at lave mad eller se en god film i tv’et. Takket være Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm. Imens skal brændeovnen nok sørge for, at feriestemningen kommer helt i top.

I sommerhuset har I hele 2 badeværelser med gulvvarme og I slipper derfor både for at stå i kø og for at fryse tæerne. Sovepladserne finder I i sommerhusets 2 soveværelser samt i annekset, hvor der også er 2 sovepladser.

Afskærmet og lukket terrasse

På de varme feriedage kan I træde ud på sommerhusets terrasse. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne og liggestolene, mens I nyder solens varme. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde med god vin til.

Kort afstand til strand og indkøb

Der er ikke langt fra jeres sommerhus, når I vil en tur til stranden eller skal ud at købe ind. Stranden i Bork Havn ligger kun 500 meter fra jeres ferieadresse, og her kan I bade i fjorden. Når I skal ud at købe ind, har I desuden kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed og I vil derfor hurtigt kunne få handlet ind, hvis I skulle stå at mangle noget.

I Bork er der forskellige ting, I kan opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve livet i vikingetiden. Ellers byder området også på gode muligheder for forskellige typer af vandsport.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35198

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches, sauberes Haus. Vorteil: es gibt ein Gästehaus mit zusätzlichem eigenen Bad für z.B. größere Kinder oder Großeltern. Toller Ofen. Genug Platz für 5 Personen. Küche: gute Ausstattung sowie großer Garten zum Toben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und äußerst geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus .Alles was man braucht ist vorhanden und das Haus in einem sehr guten Zustand.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 710
Renoveret / Byggeår:2016 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...