Godt beliggende familievenligt skøn sommerhus ved Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 154, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35057
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vandsport-entusiaster se her! På Horsfold 154 – tæt på et rigtigt surf-hotspot – ligger dette fine familievenlige feriehus. Her får du hele pakken: Et skønt, lyst og venligt sommerhus med praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som har plads til 6 personer og mulighed for at tage 2 hunde med. Du får en stor børnevenlig grund med gynger og sandkasse, skønne læfyldte terrasser og en beliggenhed med en børnevenlig strand, en lille gågade, fiskerbåde og masser af muligheder for vandsport lige uden for døren.

Godt indrettet lyst sommerhus med brændeovn

I dette feriehus ved Bork Havn kan der rigtigt slappes af og hygges. Bekvemme stuemøbler med 2 store sofaer og en lænestol indbyder til hygge foran brændeovnen med en god bog eller til en god film i fjernsynet med popcorn og matadormix i skålene på bordet.

Det åbne køkken har god plads både til madlavning og til efterfølgende at samles ved det lange ovale spisebord. De brugte tallerkner kan hurtigt trylles af vejen ned i opvaskemaskinen, så der er tid til alt det sjove.

I alt har sommerhuset 3 soverum med gode, store dobbeltsenge, et badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler og det store køkken-alrum med brændeovn samt en energibesparende varmepumpe.

Havnehygge, vikinger, badested og indkøb lige om hjørnet

Bork havn ligger ved Ringkøbing Fjord og er et eldorado for næsten alle former for vandsport. Men det er meget mere: Især småbørnsfamilier elsker de børnevenlige badesteder og den lille gågade ved havnen med iskiosk og legeplads. Det er et lille autentisk sted, hvor der ofte kan købes fisk ved de fiskebåde, der lægger til.

En spændende og lærerig oplevelse er et besøg hos Borks vikinger, hvor I kan opleve vikingetiden helt tæt på. Og selvfølgelig skal Bork legeland nævnes – et kæmpe indendørs legeland med aktiviteter til alle aldersgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35057

DK
D.
sagde , Danmark

Vi nød vores ophold i sommerhuset. Super hyggelig indretning, det var rent og pænt. Dejligt at vi kunne have vores 2 labradoodler med i sommerhuset. Rart at haven var indhegnet, dog var indhegningen ikke så høj, så vi var ekstra obs. på at vores mellem str. doodler ikke hoppede over indhegningen.
Vi kunne sagtens finde på at booke et ophold i det skønne sommerhus en gang i fremtiden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, welches mit allem was nötig ist, für einen schönen Urlaub, ausgestattet ist.Lediglich eine zweite Bratpfanne wäre wünschenswert;-)

Besonders gut hat uns die Kuschelecke gefallen, wo wir als gesamte Familie genug Platz hatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem tollen Haus. Besonders die Terrasse hat uns sehr gut gefallen. Wir würden auf jeden Fall das Haus nochmal buchen, wenn wir wieder Urlaub in Bork Havn planen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 704
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...