Stråtækt idyl på skøn naturgrund

3
icon
icon
icon
Kirkeflod 39, Houstrup - Søg på husnr. 30432

Ægte sommerhusstemning ”i skovens dybe stille ro”. Beliggende på en dejlig naturgrund med læ- og lygivende træer er dette super hyggelige feriehus perfekt til jer, der vil slappe af i naturskønne omgivelser. Det lille fine stråtækte hus med plads til 4 har skønne terrasseforhold, udebruser, trampolin og indenfor et energivenligt varmesystem – og det er således perfekt til familiehygge både inde og ude.

Hyggeligt hus med fantastiske terrasser og udendørs bruser

Rustikbrædder og et venligt hvidt køkken med opvaskemaskine formidler en dejlig hyggelig stemning i det lille røde hus. Her er alt, man har brug for til en afslapningsferie med den lille familie eller kæresten – 2 soverum, det ene med en 140ér dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, bad med brus og et dejligt opholdsrum, ed spisebord og sofahjørne. Fra køkkenet er der en dejlig udsigt over grunden, så man kan følge med i børnenes leg på trampolinen eller græsplænen.

Fra stuen er der direkte udgange til husets lækre terrasser. Til den ene side er terrassen delvist overdækket og afskærmet, så man her kan hygge sig næsten hele året. Skal der tankes sol på liggestolene så er det store åbne terrassedæk stedet, her sidder I også dejligt privat, når der skal hygges med grillmad.

Bo i skøn natur med masser af aktivitetsmuligheder

Houstrup er stedet for dem, der elsker naturen ved Vestkysten med de karakteristiske fyrreskove og lyngheden. Kirkeflod 39 ligger tæt på de store naturområder omkring Blåbjerg Plantage med masser af stisystemer til lange cykel-, ride- eller vandreture. En rigtig god badestrand finder du kun 3 km fra huset. I området findes der desuden mange spændende aktiviteter – skinnecykling, golfbaner, vikingehavn, lege- og badeland for at give et par eksempler. Det er bare med at gå på opdagelse.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2013 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...