Hyggeligt træsommerhus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30066

I dette hyggelige feriehus kommer der ikke til at mangle noget på jeres ferie: Brændeovnen, saunaen og en dejlig privat grund med en god terrasse garanterer jer en rigtig skøn ferie.

Hyggelig sommerhusferie i Houstrup – med sauna

De 75 m² rummer plads til 6 personer og sætter rammerne for en hyggelig sommerhusferie i godt selskab. Husets hjerte er opholdsrummet med kombineret stue og spiseafdeling, som grænser op til det veludstyrede køkken. De store vinduer og de lyse trævægge gør ikke-ryger huset til et venligt feriehjem.

I saunaen kan I tanke ny energi og slappe af efter en lang og aktiv feriedag ude i det blå, mens det fine sofahjørne indbyder til hyggelige film- og spilleaftener med en god kop kaffe. Her kan I også tænde op i brændeovnen og nyde udsigten ud i haven, mens varmen og feriestemningen breder sig.

Dejlig beliggenhed i ugenerede naturomgivelser

Den velholdte, delvist overdækkede terrasse er perfekt til familiegrillaftener og afslappende dage i det dejlige solskinsvejr. Her sørger havemøblerne og liggestolene for, at I kan slappe af på bedste vis i varmen, mens børnene og hunden leger på den 2.000 m² store græsgrund.

På Jens Thomsensvej 20 er I sikret en fredfyldt ferie, og de mange træer, der omgiver huset, sørger for masser af privatliv til at nyde feriedagene i det rolige ferieområde.

Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, byder området på masser af fine cykel- og vandreruter, fiskesøer, strande og hyggelige feriebyer. Alt dette ligger kun en lille køretur væk, og der er rig mulighed for at planlægge en udflugt eller to.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, barnestol, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...