Hyggeligt feriehus med brændeovn og skønne terrasser

3
icon
icon
icon
Sdr. Skovvej 24, Houstrup - Søg på husnr. 30040

I dette hyggelige feriehus på Sdr. Skovvej 24, midt i vestkystens smukke natur, kan I holde en helt uforglemmelig familieferie. Huset rummer plads til 6 personer og er perfekt til den lille familie eller en romantisk kæresteferie. Beliggenheden er både fredelig og naturskøn, og grunden er omgivet af høje træer.

Herlige terrasser, lille udestue og knitrende brændeovn

Kunne man ønske sig meget mere? Dette lille feriehus emmer af hyggelig atmosfære og den helt klassiske sommerhuscharme.

Den lyse, venlige stue med åbent køkken fungerer som husets hjerte. Køkkenet er udstyret med alle de redskaber, I har brug for, når der skal tilberedes en lækker feriemiddag. På kolde dage spreder den knitrende brændeovn en behagelig varme, og i den lille udestue kan I drikke en varm kop kaffe og nyde den omkringliggende natur hele året rundt.

Med 2 overdækkede terrasser finder I altid den perfekte plads,- og skulle I have lyst til at blive siddende, selv om det bliver lidt køligt, så er der mulighed for at tænde for terrassevarmeren og således forlænge en hyggelig grillaften. Dejlige terrasser omgiver næsten hele huset. Her finder I både en plads i solen og i skyggen. På grunden og terrasserne finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan slappe af i solen eller læse en god bog i ro og fred.

Til de mindste feriegæster står en gynge parat, og eventuelle medbragte cykler kan stilles i husets carport.

Udforsk vestkystens natur på tæt hold i Houstrup

Skov, hede, klitlandskab og strand. Alle disse smukke landskaber kan I nå til fods eller på cykel, og ligegyldigt årstid, vind og vejr byder naturen på helt fantastiske oplevelser. Der er også mulighed for at udforske området på hesteryg, hvis I har lyst til det.

I de omkringliggende feriebyer som Henne Strand, Nørre Nebel og Hvide Sande finder I både spændende forretninger, indkøbsmuligheder og lækre restauranter og caféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.262
Renoveret / Byggeår:2002 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...