Femstjernet sommerhus med vildmarksbad og wellnessoase

5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 70, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20173
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en familie eller nogle vennepar, der gerne vil holde en ferie, hvor I virkelig kan komme helt ned i gear? Så tag et kig på dette femstjernede sommerhus på Blomstervangen 70 i Jegum Ferieland, der har plads til op til 8 personer. Det nybyggede (2021) sommerhus byder på vildmarksbad og saunahytte, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i løbet af ferien. Hvis I kører til sommerhuset i el-bil, kan I lade den op ved sommerhusets ladestik til el-biler.

Udeområde med wellness oase på terrasse

På sommerhusets udeområde venter jer flere skønne højdepunkter, som I kan se frem til på jeres ferie. På udeområdet finder I det skønne vildmarksbad, der inviterer til masser af afslapning under åben himmel.

Derudover er der en en saunahytte på sommerhusets udeområde, som også inviterer til masser af afslapning i løbet af jeres ferie. Her kan I slappe helt af i den dejlige varme fra både almindelig sauna med lysterapi og en særskilt infarød kabine, hvilket også er skønt efter en frisk gåtur eller en dukkert i Vesterhavet.

Har I været en tur ved Vesterhavet, kan I skylle jer under udebruseren for at få det sidste sand af tæerne.

På udeområdet har I også en terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet, hvor I kan finde jer godt til rette i havemøbler og liggestole. Her har I desuden en gasgrill til rådighed, som I kan tilberede en lækker middag på som afslutning på feriedagen.

Kan I lide at spille petanque, kan I gøre dette i haven. Her finder I en dejlig stor petanque-bane, med internationale mål på 3,5 x 12m.

Lys indretning med hems og gode praktiske faciliteter

Indendørs i sommerhuset venter jer en lys indretning, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. Sommerhuset er indrettet med 4 gode soveværelser med super lækre kvalitets madrasser fra Dunlopillo med elevation i 3 af værelserne og en 140x200cm seng i det fjerde værelse. Derudover er der også sovepladser på hemsen. Med 2 badeværelser i sommerhuset, der endda har gulvvarme, slipper I for kø fra morgenstunden.

Jeres samlingspunkt i feriehuset kommer uden tvivl til at være alrummet, der forener køkken med stue og spiseplads. Her kan I nyde ferien og hinandens selskab, mens I sammen laver mad, spiller spil og ser film.

I sommerhuset er der gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskinen i køkkenet samt vaskemaskinen og tørretumbleren, som hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af jeres ferie. Feriehuset er desuden udstyret med en energivenlig varmepumpe, der sikrer jer et godt indeklima.

Kør en tur til stranden

Fra sommerhuset har I 10 kilometer til Vesterhavets smukke, brede sandstrande og blå bølger. Hvis I vil tilbringe en hel dag på stranden, kan I køre til Børsmose Strand, hvor I kan køre på stranden, og derfor vil I nemt kunne have oppakning med til hele dagen.

I har blot 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset på Blomstervangen 70 i Jegum Ferieland.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20173

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, dass keine Wünsche offen lässt. Das Haus verfügt über eine sehr hochwertige Ausstattung, sehr bequem und hochwertige Möbel im Wohn- und Essbereich, super ausgestattete Küche mit reichlich Geschirr …es fehlt an nichts
Die Zimmer sind gut geschnitten, die Betten sind neuwertig und sehr bequem. Die Sauna (Infarot und "normal" haben wir nicht genutzt, sind aber top

DE
D.
sagde , Deutschland

Würde ich gerne weiter empfehlen. Ein Haus zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einem sehr guten und gepflegten Zustand.
Motorisierte Boxspringbetten in jedem Schlafzimmer.
Die Ausstattung der Küche ist reichhaltig.

Der Spielplatz ist ca 600m entfernt und ein tolles Ziel für einen Familenspaziergang.
Die Lage vom Haus isr sehr ruhig, wenig bzw. fast gar kein Durchgangsverkehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.520
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...