Charmerende og rummeligt feriehus med brændeovn og carport

3.5
icon
icon
icon
icon
Brombærvangen 5, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20114

På Brombærvangen 5 i Jegum Ferieland ligger dette charmerende og familievenlige feriehus, som byder på både indendørs og udendørs hygge. Huset er dejlig åbent og har plads til i alt 6 personer. I har mange muligheder for at nyde den danske natur, både i skov og ved vandet. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger også kun 400 m fra feriehuset.  

Lyst og venligt indrettet feriehus med brændeovn

I bliver mødt af en dejlig åben og lys stue og spisestue, som byder op til mange hyggelige timer sammen med familien eller vennerne. Det store vinduesparti ud mod terrassen sørger virkelig for, at der kommer masser af lys ind i rummet. Og I kan rigtig nyde udsigten fra sofahjørnet.  

I det hyggelige sofaområde kan I slå benene op og nyde en god film sammen. Tag nogle spil med på ferien og tænd op i brændeovnen, så I rigtig kan nyde hinandens selskab og feriens fred og ro.

Feriehuset byder på tre soverum, hvor der i det ene er en dobbeltseng, i det andet en køjeseng og i det tredje to enkeltsenge. Derudover bliver I også mødt af et lyst og indbydende badeværelse.

Nyd vejret på den store åbne terrasse og en tur ud i den danske natur

Tag maden med ud på terrassen, og nyd dage og aftener med grill i haven. I kan også ligge og dase på solsengen og bare nyde den danske sommer. Alt imens kan børnene lege i sandkassen, som også er ved terrassen. I kan parkere bilen i carporten, som ligger lige ved siden af huset.

I har masser af muligheder for at nyde den danske natur og gå ture i de mange smukke skove, som ligger i området. I kan også køre en tur til Vejers Strand, som kun ligger 11 km fra huset. Vejers Strand er et af de få steder, hvor I gerne må tage bilen med på stranden. Så uanset vind og vejr, kan I nyde den danske vestkyst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.600
Byggeår:2003

Køkken:

Fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...