Klassisk sommerhus i Bork Havn med sauna og udestue

3
icon
icon
icon

Linningvej 8, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35053
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en velholdt plænegrund i Bork Havn finder I dette klassiske sommerhus med plads til 4 personer. Her er rammerne sat for en enkel og afslappende ferie i hyggelige omgivelser – med egen sauna, flere terrasser og en god beliggenhed midt i sommerhuslandet i gåafstand til fjord og by.

Klassisk sommerhusstil, personlig indretning, sauna og udestue

Det fine træsommerhus på Linningvej 8 udstråler charme og idyl fra første øjekast. Sommerhuset er indrettet i klassisk sommerhusstil med varme træfarver på vægge og lofter og en masse små detaljer, der gør indretningen personlig og hjemlig.

I stuen står brændeovnen, som sørger for dejlig varme og ikke mindst hyggelig feriestemning hele året rundt. Fra stuen kommer I ind i udestuen, hvor I kan nyde synet af den omkringliggende natur i al slags vejr eller drikke en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruden.

Et ekstra feriehighlight finder I på feriehusets badeværelse. Her er der indgang til saunaen, hvor I kan nyde godt af lidt wellness efter en forfriskende gåtur i den salte havluft.

Afskærmet terrasse med flere gode siddekroge, gåafstand til Bork Havns centrum og strand

De udendørs omgivelser lægger i den grad op til en dasedag på terrassen, som har flere siddekroge rundt om sommerhuset samt en afskærmet del, hvor I altid kan finde læ. På den velholdte græsplæne kan børnene få lov til at tumle rundt, mens I slapper af i liggestolene, og der er masser af plads til både kongespil og fodbold for alle.

Et besøg i Bork Havns charmerende centrum er oplagt. Det ligger nemlig kun en lille gåtur fra sommerhuset. Den lille havn oser af charme, og der er mulighed for at købe frokost eller softice på den lille gågade.
Lige ved siden af centrum ligger stranden, hvor I kan (sol)bade, og der er mulighed for at prøve kræfter med diverse surf- og andre vandsportsaktiviteter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det siger vores gæster om sommerhuset 35053

D.
sagde , Danmark

Dejligt lukket og ugeneret grund tæt på den hyggelige havn hvor der er masser af liv med Bl.a. windsurfing og marked om søndagen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:103 / 887
Renoveret / Byggeår:2008 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...