Key2Activity 2017 – få en endnu sjovere ferie

Bowling god underholdning for hele familien
Med Key2Activity får I en sjov og aktiv sommerhusferie

Køb det popoulære Key2Activity til aktivitetscentret, Beach Bowl i Søndervig, når du booker dit feriehus hos os. Du sparer mere end 75 %, og I kan alle kan benytte de sjove aktiviteter under hele ferien.

Det er nemt, hurtigt og meget billigt. Dine feriehusnøgler og kvitteringen fra Beach Bowl giver dig med det samme fri adgang til:

• Bowling
• Adventure Golf
• Fitness
• Tennis
• Internet- und spillecaf

Aktiviteterne kan benyttes under hele ferien og af alle, der bor i feriehuset.

Har du glemt at bestille Key2Activity?

Så kan du nå det endnu. Du skal blot ringe på 69 15 96 13 eller sende en e-mail til post (a) esmark.dk med din bestilling, så har vi aktivitetsnøglen klar, når du kommer. Men husk, rabatten gælder kun ved køb før ankomst.

Prisen for Key2Activity efter booking af feriehus men før ankomst er kr. 199,-/uge. Efter ankomst kan Key2Activity kun købes til normalpris; kr. 450,-/uge. Og kun direkte hos Beach Bowl.

Sjove Key2Activity aktiviteter

Key2activityBowling her kan alle være med
Prøv denne sjove og populære familiesport, hvor alle kan være med. Både de helt unge og de lidt ældre. Med aktivitetsnøglen kan I bowle lige så ofte, I vil. Book en af centrets 12 bowlingbaner og der er kridtet op til en hyggelig og aktiv eftermiddag. Ring på forhånd og reservr en bane, så undgår I at gå forgæves. I kan reservere 1 bowlingbane i 1 time ad gangen. Bowlingsko lejes pr. person pr. time hos Beach Bowl.
Key2activityAdventure Golf
I kan også tage en runde på den flot anlagte 18-hullers adventure golf bane. Her støder I på både fairways, roughs og greens. Med aktivitetsnøglen er der fri entr for alle, der bor i feriehuset. Og I kan spille så tit, I har lyst. Find din indre Tiger Woods frem og udfordre resten af familien. Golfkøller lejes hos Beach Bowl pr. person pr. time.
Key2activityFitness når formen skal holdes ved lige
Ønsker du har holde formen ved lige i ferien, står Beach Bowls topmoderne fitnessfaciliteter til din rådighed. Hver dag i hele ferien. Her kan du nyde den smukke udsigt over markerne og Ringkøbing Fjord, mens du løber, cykler eller stepper. Spinningsko kan lejes på stedet.
Key2activityTennis når det passer dig
Med aktivitetsnøglen kan I også frit benytte centrets tennisbane. Banen ligger i forbindelse med de øvrige udendørs aktiviteter og I kan ringe og og reservere plads på forhånd. Så undgår I at gå forgæves. Tennisketsjer og -bolde kan lejes på Beach Bowl.
Key2activityInternet- og spillecaf stedet de unge mødes
Det sidste i rækken af frie Key2Activity-tilbud er ubegrænset adgang til Beach Bowls internet- og spillecaf. Cafen er et meget populært sted især blandt unge mennesker. Det er her, man mødes og nye venskaber opstår. Med aktivitetsnøglen har du fri internetadgang under hele ferien.
Husk
Medbring begge dine sommerhusnøgler og kvitteringen fra Beach Bowl eller din lejekontrakt, når du vil benytte de frie Key2Activity-aktiviteter.

Åbningstider
Beach Bowl har åbent alle dage året rundt. Med ganske få undtagelser omkring jul og nytår. Tjek åbningstiderne på deres hjemmeside her.

Kontakt Beach Bowl
Beach Bowl
Lodbergsvej 36, Søndervig
6950 Ringkøbing
Tlf: 97 33 89 00
www.beachbowl.dk
Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...