Ankomst

Nøgleafhentning
Hos Schultz by Esmark er dit feriehus altid klar til indflytning senest kl. 15.00 på ankomstdagen. Du er velkommen til at komme før, for vi udleverer nøglerne, så snart huset er indflytningsklar.Bemærk; Vi har flere nøgleudleveringskontorer (Rømø, Fanø, Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Houstrup, Bjerregård, Hvide Sande og i Søndervig). Det fremgår af dit lejebevis, hvor du skal hente din feriehusnøgle.
Sengetøj og andet lånt eller lejet udstyr udleveres ved ankomsten, med mindre du har bestilt levering direkte til dit feriehus.
Ankomst ved Esmarch

Gratis sms-service
Bliver dit feriehus klar til indflytning før kl. 15.00, sender vi dig en sms med besked om, at du kan hente din nøgle og flytte ind med det samme. Bemærk, vi skal have dit mobilnummer for at tilbyde dig vores gratis sms-service. Angiv dit mobilnummer her og tilmeld dig SMS-servicen

Vigtigt; Modtager du ikke nogen sms fra os på ankomstdagen, er din nøgle altid automatisk klar til afhentning kl. 15.00.

Infomateriale
Sammen med nøglen får du udleveret et strømkort og en infoguide med praktisk information om dit feriehus. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, kan du altid kontakte os på et af vores kontorer. Kontakt os her.

Aflæsning af forbrugsmålere
Som det aller første, når du ankommer til feriehuset, skal du aflæse strøm- og evt. andre forbrugsmålere. Tallene noteres ned på strømsedlen, du fik med sammen med nøglen. Forbrugsudgifterne bliver afregnet ved din afrejse. Læs om afrejse her.

Ankomst ved Esmarch
Ankomst uden for åbningstid
Ankommer du uden for vores normale åbningstid, finder du din feriehusnøgle, strømkort og infoguide i en kuvert med dit navn på i nøglerummet i forbindelse med det Kontor, hvor du skal hente din nøgle. Se vores åbningstider her. Har du lejet sengetøj eller andet udstyr vil det også ligge klar til dig i nøglerummet.
Bemærk; trækvogne skal afhentes, når kontoret åbner.
Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...