Skønt sommerhus med udesauna, panoramudsigt og egen bunker

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 125, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1358
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på både centrum og kun 150 meter fra stranden venter dette unikke og fint indrettede sommerhus på jer. Sommerhusets absolutte højdepunkt er ikke kun den korte afstand til stranden, men også udendørsområdet med terrasse, udesauna, petanquebane og egen bunker!

Lyden af havet og fantastisk udsigt

Sommerhuset på Lodbergsvej 125 er fordelt på 110 m2 og er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en energibesparende varmepumpe. Der er plads til 6 sovende personer i selve hovedhuset. Dernæst er der plads til yderligere 4 personer i køjesenge i annekset. Som noget helt særligt har sommerhuset egen bunker i haven, som I kan komme ind i. 

150 meter til havet og stor solterrasse

Som noget helt ekstraordinært på denne grund finder I en udendørs sauna og udebruser på terrassen og her er masser af plads til både at solbade, spille petanque eller hoppe en tur i saunaen.

Forkæl jer selv med denne lille oase, hvor I kan koble af og komme væk fra det hele. Især på solrige dage kan I tilbringe mange timers afslapning oppe på terrassen som ligger ovenpå bunkeren og blot nyde lyden af havet, den fantastiske udsigt og den blå himmel. Sommerhuset råder over 2 dejlige, nyere badeværelser med håndklædetørrer, gulvvarme og varmepumpe, som sikrer en energibesparende og behagelig temperatur.

Tæt på både by og hav

Beliggenheden, kun 400 meter fra Søndervigs centrum, giver dig mulighed for at lade bilen stå og tage på indkøb eller gå en tur ind til byen. På blot få minutter kan du nå bageriet, supermarkedet og en af de hyggelige caféer. Glæd jer til et smukt feriehus i Søndervig, med en god beliggenhed i den populære badeby, som byder på en af Danmarks smukkeste strande.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1358

DK
D.
sagde , Danmark

Flot og dejligt hus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus. Sehr nah am Strand und zur Stadt. Zu Fuß oder mit dem Fahrrad alles schnell zu erreichen. Können wir gerne weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Goldenstädt

Gute Lage zum Strand und ins Zentrum.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.737
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...