Hyggeligt sommerhus med spabad i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 13, Henneby

- Sommerhusnr.: 41926
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I et par eller en lille familie, der er på udkig efter et hyggeligt sommerhus til jeres næste ferie? Så er dette hyggelige sommerhus på Stendyssevej 13 i Henne By et oplagt valg til jer! I feriehuset, der rummer plads til op til 4 personer, kan I holde en skøn ferie i Henne By, hvor I kan nyde afslappende stunder i spabadet. Huset er handicapvenligt.  

Afslappende stunder i spabad

I det hyggelige, røde sommerhus på Stendyssevej 13 i Henne By venter jer en lys og indbydende indretning, der danner rammen om en skøn ferie for jer!

Højdepunktet i feriehuset finder I på det ene af sommerhusets badeværelser. Her står spabadet klar til at forkæle jer med mange afslappende stunder i løbet af jeres ferie, hvor I kan slappe fuldstændig af i det varme, boblende vand.

I vil helt sikkert også komme til at tilbringe mange hyggelige timer i feriehusets alrum, hvor køkken, stue og spisestue ligger i åben forbindelse. I alrummet kan I samles om at lave mad, spille spil og se gode film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen. Udover brændeovn sørger varmepumpen for en behagelig temparatur i alle rum. De monterede solceller vil bidrage med at holde det samlede energiforbrug nede.   

Det 137 kvadratmeter store sommerhus byder desuden på 2 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I er klar til de kommende feriedage i Henne By. Om morgenen slipper I for at stå i kø til badeværelset, da I har hele 2 badeværelser – begge med gulvvarme.

Skøn have og flere terrasser

Udendørs byder sommerhuset på et dejligt udeområde, hvor I har en skøn have og flere gode terrasser, som I kan tilbringe de solrige feriedage på. På terrasserne har I havemøbler og liggestole, som I kan læne jer tilbage i på en god plads i solen.

I kan også tilbringe de lune ferieaftener på sommerhusets terrasser, hvor I kan tænde op i gasgrillen og tilberede en lækker middag med grillmad. 

Jeres medbragte cykler og bilen kan holde i sommerhusets garage. 

Ferie i Henne By

Henne By er et dejligt område at holde ferie i, og her venter jer skønne ferieoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. 2,5 kilometer fra jeres ferieadresse på Stendyssevej 13 ligger det skønne Vesterhav og de smukke sandstrande, som er et besøg værd hele året rundt.

Vil I ud at opleve og udforske den vestjyske natur, kan I tage en tur til Blåbjerg Klitplantage. I klitplantagen kan I cykle eller gå ad stierne, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur. 

I Henne Strand er der desuden flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarked og specialbutikker – den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,2 kilometer fra feriehuset. I Henne Strand finder I også flere hyggelige spisesteder, I kan besøge, hvis I vil slippe for selv at lave mad.

Fra 2024 vil der være et aktivitetsrum i feriehuset med bordtennis, airhockey og pool/billiard. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41926

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus mit einem sehr schönen Garten, der überall Sitz- und Liegemöglichkeiten bietet. Die seit Anfang des Jahres vorhandene Tischtennisplatte rundet den Spaß ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind schon das 2.mal in diesem Ferienhaus. Alles super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war insgesamt in einem guten Zustand. Es gab keine Mängel. Garten und Terrasse waren gepflegt. Grill neu. Gartenstühle und Tische einwandfrei. Inneneinrichtung gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:137 / 1.585
Renoveret / Byggeår:2016 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (125 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, garage.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...