Hyggeligt, indbydende sommerhus til 6 personer i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Kærvej 31, Henneby

- Sommerhusnr.: 41741
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kærvej 31 i Henne venter jer dette hyggelige og indbydende sommerhus, hvor rammerne er sat for en skøn ferie. Med plads til op til 6 personer er dette sommerhus et oplagt valg til en ferie for familien eller vennegruppen.

Lys og indbydende indretning med brændeovn

Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer godt tilpas, når I ankommer til feriehuset på Kærvej 31 i Henne. I feriehuset bliver I nemlig mødt af en lys, indbydende og hyggelig indretning, der samtidig rummer den helt rette ferieatmosfære.

Hjertet i sommerhuset er alrummet, der samler køkken, stue og spiseplads i ét, hvor rammerne er sat for hyggelige stunder med hele ferieflokken. Her kan I lave god mad i køkkenet, spille et sjovt spil ved bordet eller streame jeres yndlingsfilm i tv’et via Chromecasten. Alt sammen akkompagneres af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, der fuldender feriestemningen.

Foruden brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima i feriehuset. I har desuden gode praktiske faciliteter, så slipper I for selv at stå med opvasken efter madlavningen takket være opvaskemaskinen, og på badeværelset hjælper vaskemaskinen med feriens tøjvask.

Som dagens sidste energi efterhånden er brugt op, kan I fordele jer på sommerhusets 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I er klar til jeres næste feriedag i Henne.

Skønt udeområde med delvist overdækket terrasse

På de feriedage, hvor vejret er i top, skal I selvfølgelig udenfor, så I kan nyde det gode vejr. Her kan I flytte jeres ferie ud på sommerhusets skønne udeområde, hvor I har god mulighed for at nyde vejret.

På sommerhusets udeområde venter jer blandt andet en delvist overdækket og afskærmet terrasse, som I kan finde jer til rette på i havemøblerne og liggestolene. Find jer en god plads i solen og læn jer tilbage, mens I nyder ferien til fulde.

Udover havemøbler og liggestole har I også en grill til rådighed, så I også kan tilbringe de lune ferieaftener på terrassen. På grillen kan I stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med en god vin til.

Naturskønne ferieoplevelser i Henne

På jeres ferie i Henne har I flere naturskønne ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge det dejlige Vesterhav, der ligger 3,5 kilometer fra sommerhuset på Kærvej 31. På de brede sandstrande kan I gå lange ture og bygge flotte sandslotte, og i havets blå bølger kan I snuppe jer en frisk dukkert på de varme feriedage.

I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I har mulighed for at cykle eller gå ad stierne i plantagen. Her kan I komme helt tæt på den skønne natur.

Når I skal handle ind i løbet af jeres ferie, er der flere indkøbsmuligheder i Henne Strand – jeres nærmeste indkøbsmulighed finder I 2,5 kilometer fra feriehuset. Udover supermarked og specialbutikker byder Henne Strand også på skønne spisesteder og iscaféer, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41741

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Haus, rühige Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön eingerichtet. Sehr gemütlich und geschmackvoll. Alles vorhanden, was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderbarer gemütliches Häuschen, das zum Entspannen vorm Kamin einlädt! Die Küche mit dem Wohn- und Essenbereich ist sehr großzügig und durch die vielen bodentiefen Fenster lichtdurchflutet.

Man sich dort sehr wohlfühlen und wir würden jederzeit wiederkommen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.315
Renoveret / Byggeår:2018 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...