Lækkert sommerhus med sauna, udespa, udebruser og stor terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 23A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60330
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I holde en ferie, der både byder på masser af afslapning og en skøn beliggenhed midt i naturen? Så er sommerhuset på Søren Gades Mark 23A det perfekte valg. Det nybyggede (2021) sommerhus har plads til 5 personer, der kan holde en afslappende ferie i sommerhusets udespa og sauna og samtidig nyde den smukke vestjyske natur. Er I kørende i elbilen, kan den lades op ved sommerhuset.

Moderne indretning, højt til loftet, sauna

Ved jeres ankomst til sommerhuset på Søren Gades Mark 23A vil I straks føle jer hjemme. I sommerhuset bliver I mødt af en moderne indretning med lækre komfortable møbler. Med det gode lysindfald, loft til kip og brændeovnen i stuen er rammerne sat for den helt perfekte ferieatmosfære. Derudover er der gulvvarme i hele huset.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkken- og spiseafdelingen. Det åbne rum er det oplagte sted at tilbringe mange hyggelige timer sammen på ferien. I stuen har I Smart TV, hvor I via Chromecasten kan streame jeres yndlingsfilm om aftenen.

Sommerhuset har 2 gode badeværelser. Fra det ene af badeværelserne kan I træde ind i den varme sauna, der er helt perfekt til en afslappende stund eller efter en gå- eller svømmetur ved Vesterhavet. Derudover er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn om natten.

Stor terrasse med udespa og sauna – sandkasse og gynge i haven

Omkring sommerhuset løber en 27 kvadratmeter stor terrasse, der både er afskærmet og delvist overdækket. Både når solen skinner, og vinden suser, kan I tilbringe jeres ferie på terrassen, hvor liggestole og havemøbler står klar til, at I kan slænge jer i dem.

Terrassen byder også ind til masser af afslapning. Både en udebruser og et udespa står klar til, at I kan sætte jer til rette og læne jer tilbage til lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne.

Mens ferien nydes, og der slappes af på terrassen, kan børnene lege i haven. I sandkassen kan de give sig i kast med at bygge imponerende sandslotte i sandkassen, eller de kan gynge på Jungle Gym-shelteret, der har to gynger.

Slut feriedagen af med en lækker grillmiddag på terrassen. Hvilken bedre måde at slutte dagen af end med et par lækre bøffer og god vin? Det skulle lige være med en tur i udespa under aftenens stjernehimmel.

Besøg Blåvand og Vesterhavet

1,5 kilometer fra sommerhuset på Søren Gades Mark 23A ligger det fantastiske Vesterhav – et must-see på jeres ferie. På sommerens varme dage inviterer de blå bølger til friske dukkerter, mens sandstrandene er fantastiske at gå ad, selv på de blæsende efterårsdage.

Også centrum af feriebyen Blåvand ligger ikke langt fra sommerhuset. Her kan I klare indkøbene i byens supermarkeder og specialbutikker. Vil I have shoppetrangen stillet, kan I tage en tur til Esbjerg, der er en kort køretur væk.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60330

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in einer top Lage. Alles super zu Fuß zu erreichen (Strand, Camping Platz mit Aktivitäten für die Kinder, Supermarkt, Bäcker, Zentrum).
Das Haus war sehr sauber und wir haben alles vorgefunden was man braucht. Im Sommer hat man viele Möglichkeiten auf der großen Terrasse rund ums Haus entspannen. Wir würden dieses Ferienhaus jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist außergewöhnlich schön. Stilvoll und gemütlich eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderbar. Alles da, liebevoll eingerichtet und top ausgestattet. Würden wir sofort wieder nehmen.

Das Haus ist tadellos.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.725
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...