Renoveret sommerhus i Søndervig med vildmarksbad og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1064
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet kun 600 meter fra Søndervigs smukke sandstrand finder I dette flotte sommerhus. Her kan I holde ferie med op til 6 personer. Sommerhuset fremstår velholdt og indbydende efter renoveringen i 2021, og på terrassen gemmer sig et ekstra feriehighlight – nemlig et lækkert vildmarksbad!

Renoveret feriehus med indbydende indretning og brændeovn

Leder I efter et velholdt sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet, så er Jakob Bondes Vej 55 helt sikkert et muligt bud. Sommerhuset har fået en kærlig hånd i 2021, og det har resulteret i en indbydende indretning, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme.

I træder som det første ind i feriehusets bryggers, hvor der blandt andet er vaskemaskine, tørretumbler og en god garderobe. Herefter kommer fordelingsgangen, hvorfra I har adgang til de 3 soveværelser mod øst og badeværelse mod vest. Endeligt kommer I til sommerhusets hjerte, det åbne alrum, hvor det veludstyrede køkken, spiseafdelingen og stuen er slået sammen til ét hyggeligt fællesrum.

Fra alrummet har I udsigt til den flotte natur gennem store vinduesfronter på alle sider. I hjørnet står brændeovnen, som med sin knitrende ild altid er garanti for god feriestemning – både på en regnfuld dag med kortspil rundt om spisebordet og på en sen aften, hvor der slappes af på sofaen med en god bog og et glas rødvin.

Lukket, overdækket terrasse med vildmarksbad

Fra stuen kommer I ud på feriehusets overdækkede terrasse, der er helt lukket af. Her finder I også et af feriens højdepunkter, det store vildmarksbad. En afslappende stund i det varme boblebad, mens fuglene kvidrer eller vinden rusker i trætoppene, er velvære på højt plan.

De yngste feriegæster vil elske gyngestativet og sandkassen, hvor de helt sikkert kan få masser af tid til at gå, mens I ser til fra liggestolene eller tilbereder aftensmaden på grillen.

Naturskøn beliggenhed i Søndervig kun 600 meter fra havet

Sommerhuset har en naturskøn beliggenhed i udkanten af Søndervig, kun 600 meter fra stranden. Turen ned til vandkanten tager jer gennem det hyggelige sommerhusområde og videre ad snoede stier i den lyngklædte hede – her kan I virkelig opleve den unikke vestjyske natur på tæt hold.

Omtrent 3 kilometer nord for ferieboligen ligger Søndervigs bymidte. De små forretninger, gode spisesteder og iscaféer er bestemt et besøg værd på ferien, og der er også en række aktiviteter, I kan prøve af.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1064

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Ferienhaus mit geschlossener Terrasse,das Haus ist für 6 Personen angegeben,aber wir finden es das das Haus für 4 Personen geeignet ist ansonsten wird es unserer Meinung zu eng !

DK
D.
sagde , Danmark

Fint moderniseret hus med god indretning. Husk indeskoene i kolde perioder fordi der ikke er gulvvarme. Til gengæld fungerer brændeovnen fint og varmer hurtigt huset op sammen med varmepumpen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes und liebevoll renoviertes Ferienhaus. Wir waren zu zweit für eine Woche im Urlaub. Für 2-4 Personen ist das Haus sehr gut ausgelegt, mit 6 Personen wäre es mir zu eng. Gerade mit einem Badezimmer stell ich es mir schwierig vor. In der Küche ist alles vorhanden was man zum kochen braucht. Die Couch ist nicht durchgesessen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...