Hyggeligt sommerhus til 6 personer midt imellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 25, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1066
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt imellem hav og fjord på Skodbovej 25, i det skønne Skodbjerge, finder I dette sommerhus til 6 personer. Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund for enden af en lille stikvej – og næsten helt ud til det fredede hedeområde. Ideelt til den lille familie med hund.

Første sal med panoramaudsigt til fjord og klitlandskab

Feriehuset er hyggeligt indrettet og er i 2 plan. I stueetagen finder I bl.a. køkken og spisestue i ét. I køkkenafdelingen finder I alt, hvad I har brug for – bl.a. 60 l. fryser, 2 køleskabe, mikroovn og opvaskemaskine. Hyg jer ved langbordet med familiespil og nyd den knitrende ild i brændeovnen, mens maden bliver lavet i køkkenet.

På førstesalen finder I TV-stuen, hvorfra der er en formidabel udsigt mod nordøst ud over sommerhusområdet og Ringkøbing Fjord. Et af de 3 soveværelser befinder sig også på 1. salen, og herfra har I tilsvarende en fantastisk udsigt over klitterne.

I annekset befinder de sidste sovepladser sig, og dertil vaskemaskine og tørretumbler, hvilket er super praktisk især for børnefamilier, hvor tøjet hurtig kan trænge til vask efter en oplevelsesrig dag i den omkringliggende smukke natur.

Stor kuperet naturgrund med udsigt

Her på Skodbovej 25 er der mange hyggekroge rundt om feriehuset. Mod øst imellem bygningerne finder I en dejlig lukket terrasse, perfekt til morgenkaffen, hvor I kan se solen stå op over Ringkøbing Fjord. Mod sydvest er der yderlig en helt lukket terrasse, hvor I kan nyde eftermiddagssolen fra liggestolene, mens børn og hunde leger. Slut dagen af med en veltilberedt grillmiddag i aftensolens skær.

Med kun 10 minutters gang til stranden, kan I også lave en aften-picnic med kaffe – eller en flaske rosé – og så nyde det ved strandkanten – eller fra toppen af en klit.

Skodbjerge – skøn natur imellem hav og fjord

Skodbjerge er et dejligt område med ren og næsten uberørt natur – et smukt hede-landskab, som om efteråret farves lilla af den blomstrende lyng. I oplever måske bedst området på cykel eller gåben på stisystemet, som løber lige bag klitterne igennem den skønne natur og sommerhusområdet.

En cykeltur til Hvide Sande kan – udover den flotte natur – byde på et besøg i Fiskeriets Hus og en tur langs den autentiske havn. Besøg også de fine butikker og spis en is, mens I nyder den helt særlige stemning her, som er en skøn blanding af turisme og erhvervsfiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset CC1066

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 3. Mal in diesem charmanten Reetdachhaus und es fühlte sich an wie nach Hause kommen. Wir schätzen in den Sommermonaten (Mai/September) die wirklich besonders gelungene Außenanlage mit den tollen Sitzmöglichkeiten. Vielen Dank nochmal an die Techniker Alexander u. Victor für die schnelle Beschaffung eines neuen Sonnenschirms sowie Ständer. Es ist kein neues modernes Luxushaus, kein großes Bad, aber alles sehr gemütlich, ursprünglich, gepflegt und für uns 2 Personen mit unseren Hunden perfekt. Die nächsten Urlaube dort sind schon gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Insgesamt ein schönes Haus. Wir haben uns wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Terrasse mit dem Gestühl war super. Es gab immer eine windgeschützte Ecke. Von der 1. Etage hatte man eine gute Rundumsicht über das Ferienhausgebiet. Die Treppe ist auch für ältere geeignet

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.540
Renoveret / Byggeår:2015 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...